«Να σταματήσει ο Αποστολόπουλος να εκμεταλλεύεται την κρίση του κορονοϊού»


Τη λήψη σημαντικών αποφάσεων χωρίς δημόσιο διάλογο λόγω της κρίσης του κορονοϊού χρεώνουν στο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού οι «8 Προτάσεις», με τα μέλη του δημοτικού συνδυασμού να δηλώνουν παρόντα για παροχή έμπρακτης βοήθειας στο Δήμο και όχι για δημοσιοσχετίστικες φωτογραφίες στο γραφείο του Ηλία Αποστολόπουλου.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
26/3/2020

Καλούμε τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού να σταματήσει να εκμεταλλεύεται την κρίση του κορωνοϊού αξιοποιώντας ειδικές διατάξεις του νόμου προκειμένου να περάσει σημαντικές αποφάσεις χωρίς δημόσιο διάλογο.

Εμείς ουδέποτε ερωτηθήκαμε, ούτε συναινέσαμε στη δια περιφοράς διαδικασία και ένταξης ως “εκτός ημερήσιας διάταξης” του θέματος μετεγκατάστασης του 3ου Νηπιαγωγείου Σχολείου και της δημιουργίας τριών ακόμη παραρτημάτων Νηπιαγωγείων στο αμφιβόλου καταλληλότητας, υπό μίσθωση κτίριο της οδού Ναυαρίνου.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε, αφού ανοίξουν τα σχολεία με το καλό.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να είμαστε όλοι μετρημένοι. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στο πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση και πως θα θωρακίσουμε καλύτερα την τοπική μας κοινωνία.

Ήδη, και από τις πρώτες μέρες, καταθέσαμε συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων τόσο για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης, όσο και για τη βελτίωση του τοπικού συστήματος υγείας.

Όπως έχουμε δηλώσει στην κρίσιμη αυτή κατάσταση, είμαστε στη διάθεση του Δήμου για όποια βοήθεια χρειαστεί να δώσουμε. Όχι όμως για φωτογραφίες στο γραφείο του Δημάρχου.

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μια Βιώσιμη Πόλη