«Πρασινίζει» ξανά το «Αντώνης Τρίτσης»


Το ντέρμπι κορυφής της Α1 μπάσκετ της ΟΣΕΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μέγα Αλέξανδρο, φιλοξενεί εκτάκτως το μεσημέρι (14:00) της Κυριακής (8/3) το κλειστό γυμναστήριο της έτσι κι αλλιώς… καταπράσινης περιοχής του Χολαργού.

Η κορυφή χωρά μόνο έναν αήττητο στη βαθμολογία της Α1 μπάσκετ της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και αυτός θα προκύψει το μεσημέρι (14:00) της Κυριακής (8/3), στο κλειστό γήπεδο της οδού Σύρου στο Χολαργό.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ υποδέχεται εκτάκτως στο «Αντώνης Τρίτσης» τον Μέγα Αλέξανδρο της Θεσσαλονίκης, με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν έως τώρα με το ίδιο ρεκόρ (2-0) στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θυμίζουμε πως πριν από ένα χρόνο η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» με αμαξίδιο είχε τιμηθεί στο ίδιο γήπεδο από την τότε ΚΑΕ Χολαργός, στο περιθώριο της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ Χολαργού και Παναθηναϊκού.

Δεδομένης της αμέριστης στήριξης των οπαδών του Παναθηναϊκού στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου και δη στο νεοσύστατο των ΑμεΑ, το κλειστό του έτσι κι αλλιώς «καταπράσινου» Χολαργού αναμένεται να κινηθεί για μία ακόμη φορά σε ρυθμούς… παράνοιας, σπρώχνοντας τους γηπεδούχους στην πολυπόθητη κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα.