Τροποποιήσεις και στη λειτουργία του ΣΠΠΑ


Σε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας προχώρησε η διοίκηση του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού.

Αναλυτικά:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός
Δελτίο Τύπου 30

16 Μαρ. 2020

Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας
Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας

Διακόψαμε τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ από 12 Μαρ. 2020, μετά την Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας, που ελήφθη με την Κοινή Υπουργική Απόφαση της 10–3-2020 και την Εγκύκλιο της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της 11-3-2020.

Από την ημερομηνία αυτή παραμένουν στο Σύνδεσμο μόνο οι περιθαλπόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (άτομα που μένουν συνεχώς μέσα) σε Χολαργό και Ρόδο με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας. Ήδη πραγματοποιήσαμε την πρώτη σχολαστική απολύμανση σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους και τα λεωφορεία μας και συνεχίζουμε.

Οι ίδιες ακριβώς οδηγίες και τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις μας στην έδρα του Συνδέσμου στο Χολαργό, εφαρμόζονται και στο Παράρτημα της Ρόδου. Ελπίδα και ευχή όλων μας να λήξει όσο πιο ανώδυνα και σύντομα γίνεται η δοκιμασία αυτή.