«Υπάρχει σωτηρία!» (pics)

«Ο λαός σώζει τον λαό. Δύναμη και κουράγιο στον αγώνα σας», το μήνυμα του δυναμικού κινήματος των οπαδών του Παναθηναϊκού σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως αναρτήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/3) στα κάγκελα της «Σωτηρίας», του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορονοϊό στην ευρύτερη γειτονιά μας.

Τη στήριξή τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας θέλησαν να εκφράσουν μέσω ενός πανό που ανήρτησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (22/3) στα κάγκελα της «Σωτηρίας» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Γιατροί και νοσηλευτές, άλλωστε, είναι αυτοί που έχουν σίγουρα το πιο δύσκολο έργο στην τρέχουσα κρίση της πανδημίας του κορονοϊού που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι εκείνοι που δίνουν καθημερινό αγώνα προκειμένου να μπορέσουν να κρατήσουν όρθια τη χώρα στη μάχη με τον covid-19.

Όλοι οι άνθρωποι, λοιπόν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, προσπαθούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους σε γιατρούς και νοσηλευτές για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν. Μεταξύ αυτών και το δυναμικό κίνημα των οπαδών του Παναθηναϊκού, με το πανό που ανήρτησαν στα κάγκελα του νοσοκομείου «Σωτηρία» να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο λαός σώζει τον λαό. Δύναμη και κουράγιο στον αγώνα σας».