Η Μεγάλη Εβδομάδα live στο «Μένουμε Χολαργό»


Εν μέσω κορονοϊού και κατ’ οίκον περιορισμού, το πρώτο Μέσο της πόλης (menoumeholargo.gr) φέρνει στο σπίτι σας την κορύφωση του Θείου Δράματος | Ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση των Ακολουθιών της Σταύρωσης (Μ. Πέμπτη 16/4), των Εγκωμίων του Επιταφίου (Μ. Παρασκευή 17/4) και της Ανάστασης (Μ. Σάββατο 18/4 προς Κυριακή του Πάσχα 19/4) από τον κεκλεισμένων των θυρών Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού

Μπορεί η φετινή (2020) Μεγαλοβδομάδα των Ορθοδόξων να διαφέρει από όλες τις προηγούμενες, αφού για πρώτη φορά στα νεότερα χρονικά καλούνται όλοι να παραμείνουν επ’ αόριστον κλεισμένοι στις οικίες τους προς αποφυγή διασποράς του Covid-19, το «Μένουμε Χολαργό» (menoumeholargo.gr) ωστόσο στέκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των αναγνωστών του, εξασφαλίζοντας για εσάς τη μεταφορά των σημαντικότερων στιγμών της κορύφωσης του Θείου Δράματος στο κινητό, το tablet ή το pc σας, απ’ ευθείας από τον Καθεδρικό Ναό της αγαπημένης μας γειτονιάς.

Με τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας να τελούνται και επίσημα σε όλη την επικράτεια κεκλεισμένων των θυρών, το πρώτο Μέσο της πόλης (menoumeholargo.gr), σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, θα βρίσκεται εντός του Ναού για να μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τις Ακολουθίες της Σταύρωσης, των Εγκωμίων του Επιταφίου και της Ανάστασης, τη Μεγάλη Πέμπτη (16/4), τη Μεγάλη Παρασκευή (17/4) και το Μεγάλο Σάββατο προς Κυριακή του Πάσχα (18-19/4) αντίστοιχα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε με την επίσημη σελίδα του «Μένουμε Χολαργό» στο Facebook (https://www.facebook.com/menoumeholargo), τη Μ. Πέμπτη (16/4) και τη Μ. Παρασκευή (17/4) γύρω στις 20:00 και το Μ. Σάββατο (18/4) γύρω στις 23:45, προκειμένου να παρακολουθήσετε από το σπίτι ό,τι δεν θα μπορέσετε φέτος να ζήσετε στις Ενορίες σας, στο Ηρώο του Δήμου και στις εξέδρες των προαυλίων της Παναγίας Φανερωμένης, της Αγίας Τριάδος και του Τιμίου Σταυρού.

Το «Μένουμε Χολαργό» πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά στο χώρο της τοπικής ενημέρωσης, προς όφελος πάντοτε των ίδιων των χιλιάδων πιστών του αναγνωστών.

Καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα!

Καλή Ανάσταση σε όλους και στη μονάκριβη πατρίδα μας!

Μανώλης Χάλκος
Ιδρυτής & ιδιοκτήτης του «Μένουμε Χολαργό» (menoumeholargo.gr)