Σκηνές… καραντίνας στο Χολαργό! (vid)

Η θεατρική ομάδα γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Χολαργιώτη ηθοποιού και θεατρικού συγγραφέα, Κώστα Παπαγεωργίου, ανεβάζει μέσα από το σπίτι «πειραγμένα» σκετσάκια με αγαπημένες σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου.

Κυρίαρχο θέμα, η καραντίνα και οι καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

Ιδέα-κείμενα: Κώστας Παπαγεωργίου.

Να σημειώσουμε ότι η θεατρική ομάδα γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2019. Συμμετέχουν πάνω από είκοσι (20) ταλαντούχοι άνθρωποι και συμπολίτες μας που αγαπούν την υποκριτική.

Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα έχει ανεβάσει δύο θεατρικά έργα του Κώστα Παπαγεωργίου, το «Casa de Pastel» και τη «Χριστουγεννιάτικη φασαρία», με πολύ θετικά σχόλια από κοινό και ειδικούς.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκίνησε ήδη προετοιμασία για τη νέα της παράσταση αλλά λόγω της αναγκαστικής διαμονής στο σπίτι και για λόγους προφύλαξης και υγείας έχουν ανασταλεί οι πρόβες, όπως άλλωστε όλες οι δραστηριότητες των ανθρώπων.

Όμως, η θεατρική ομάδα δεν το έβαλε κάτω και προσπαθεί να συμβάλει αγνά στη διασκέδασή σας με αυτά τα home video σκετσάκια.

Καλή διασκέδαση λοιπόν με τις σκηνές… καραντίνας στον ελληνικό κινηματογράφο και φυσικά:

Μένουμε Χολαργό!

Μένουμε Σπίτι!