Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς


Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής του παιδιού τους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού από σήμερα Δευτέρα (18/5) έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ) Παπάγου-Χολαργού για τη σχολική χρονιά 2020-2021 θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.dokmepa.gr), από σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να εκτυπωθούν και να αποσταλούν άμεσα στην εξής διεύθυνση:

Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 4, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 15561, 2ος ΟΡΟΦΟΣ, με την υπόδειξη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ή ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ, είτε με απλή επιστολή είτε με courier, μέχρι 15 Ιουνίου 2020.

Οδηγίες για τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών, τους όρους φιλοξενίας καθώς και υπόδειγμα του πιστοποιητικού υγείας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΔΟΚΜΕΠΑ (www.dokmepa.gr).