Δημοπρατείται το «Δημοτικό Καφέ»

Σε φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωσή του βγαίνει την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 το «Δημοτικό Καφέ Χολαργού» στο κεντρικό πάρκο της πόλης.

Ύστερα από την αποχώρηση του προηγούμενου μισθωτή, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αναζητεί πλέον τον νέο ιδιώτη στον οποίο θα παραχωρήσει για τα επόμενα 4+2 έτη την άδεια λειτουργίας και εκμετάλλευσης, έναντι αντιτίμου, του «Δημοτικού Καφέ» στο πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 10.00 π.μ., ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών, με φανερές πλειοδοτικές προσφορές.

Τόπος της δημοπρασίας ορίζεται η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου, στην οδό Περικλέους 55 στο Χολαργό.

Σε περίπτωση που η δημοπρασία ματαιωθεί για οποιονδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους και στον ίδιο τόπο την επόμενη Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 και ώρα 10.00 π.μ.

Οι όροι διακήρυξης, με φροντίδα του Δημάρχου, θα αναρτηθούν τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν τη διεξαγωγή της δημοπρασίας στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου (Περικλέους 55, Χολαργός) καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου (www.dpapxol.gov.gr).

Επίσης, τους όρους διακήρυξης καθώς και κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας, στο τηλ. 2132002862/846.