Κι όμως, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχεται Κηποθέατρο!


Κανονικά ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» της Κάρολ Κριπ ο γνωστός ηθοποιός, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ανάμεσα στους προορισμούς του βρίσκεται και το Κηποθέατρο Παπάγου.

Μπορεί ουσιαστικά το 26ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού να έχει πάρει παράταση λόγω κορονοϊού για το καλοκαίρι του 2021, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως το Δημοτικό Κηποθέατρο θα μείνει για φέτος… εντελώς κλειστό.

Μεμονωμένες παραστάσεις υπό τις οδηγίες των ειδικών και των αρμόδιων Υπουργείων θα ανέβουν σε αρκετά καλοκαιρινά θέατρα, ένα εκ των οποίων φαίνεται πως είναι και εκείνο της οδού Κορυτσάς.

Αυτό μαρτυρά το πρόγραμμα της φετινής (2020) περιοδείας του δημοφιλούς ηθοποιού Βλαδίμηρου Κυριακίδη, στους προορισμούς της οποίας συγκαταλέγεται και η Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρει:

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ετοιμάζεται για περιοδεία το καλοκαίρι

Είναι από τους καλλιτέχνες που κινείται αθόρυβα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και οργανώνει πολύ προσεκτικά κάθε του βήμα. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα της τηλεοπτικής «Μουρμούρας» και προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» της Κάρολ Κριπ. Είναι τα έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε τον περασμένο χειμώνα με τους Κρατερό Κατσούλη, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη, πριν κλείσει απότομα το Ζίνα λόγω της πανδημίας.

Μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες του στις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη συνεχίζουν να επενδύουν στο θέατρο και δεν οραματίζονται απλά την επόμενη ημέρα, αλλά μπαίνουν σε δράση. Έχοντας στα χέρια τους αυτό το έξυπνο έργο «ύμνο» στην τοξική φιλία, ξεκινούν από τις 15 Ιουλίου την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης από την Πετρούπολη και το θέατρο Πέτρας. Θα ακολουθήσει παράσταση στην Πάτρα και θα συνεχίσουν σε Κατράκειο, Ηλιούπολη, Παπάγου και αλλού ακολουθώντας τις οδηγίες των υπουργείων για την ασφαλή παρακολούθηση της παράστασης.

Στην καλοκαιρινή παράσταση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα παραμείνουν η Ναταλία Δραγούμη και η Ευαγγελία Μουμούρη. Στην ομάδα προστίθεται ο Μέμος Μπεγνής σε αντικατάσταση του Κρατερού Κατσούλη. Να σας θυμίσουμε την υπόθεση: δύο ζευγάρια μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο… φίλοι όπως πίστευαν.

Για το χειμώνα, αν όλα πάνε καλά με το θέμα της πανδημίας και τις απαγορεύσεις, οι επιχειρήσεις Τάγαρη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα συνεργαστούν με τον Πέτρο Ζούλια για το ανέβασμα της «Παγίδας» του Ρομπέρ Τομά στο Ζίνα. Το αστυνομικό, γεμάτο ανατροπές έργο, το είχε ανεβάσει το 2012 ο Γιώργος Φρατζεσκάκης στο Eliart και οι Ρέππας-Παπαθανασίου το 2014, διασκευασμένο με τον τίτλο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο Κάτια Δανδουλάκη. Είναι ένα έργο που «ενθαρρύνει τις καλές ερμηνείες» μας είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μαζί του θα πρωταγωνιστήσουν ο Λεωνίδας Κακούρης, η Έφη Μουρίκη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Μαρία Αντουλινάκη και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.