«Μεθάνε και κοιμούνται στη Φανερωμένη» (pics)

Νέες καταγγελίες αναγνωστών, αυτή τη φορά από τη γειτονιά της Φανερωμένης, για κάθε λογής ασυνείδητους που έχουν μετατρέψει το περιστύλιο του Ναού σε υπαίθριο νυχτερινό μπαρ και… ξενώνα!

Τι άλλο θα δούμε! Κατανοητό πως το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης έχει αγανακτήσει -και- τους θαμώνες, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα εναλλακτικούς τρόπους take away εξόδου και διασκέδασης, αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο.

Στην προκειμένη περίπτωση ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι της πλατείας Φανερωμένης εκφράζουν το τελευταίο διάστημα στο «Μένουμε Χολαργό» τα παράπονά τους για τη μετατροπή του ίδιου του εξωτερικού χώρου του Ναού σε υπαίθριο νυχτερινό μπαρ και εσχάτως σε… ξενώνα!

Κι όμως, όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, το βράδυ της Πέμπτης (21/5) είχαμε και… στρωματσάδα στο περιστύλιο της εκκλησίας, την οποία αντίκρισαν έκπληκτοι το πρωί της Παρασκευής (22/5) οι άνθρωποι του Ναού.

Τη λύση καλείται προφανώς πλέον να δώσει το ΑΤ Χολαργού-Παπάγου, επαναφέροντας κατά τις νυχτερινές ώρες την τάξη σε έναν ιερό για τους περισσότερους χώρο, ο οποίος ούτε ως… μπαρ μπορεί να χρησιμοποιείται, ούτε ως… ξενώνας.