Ο ΓΑΣΧ και πάλι εδώ!


Στίβος, ρυθμική-αεροβική και τοξοβολία ξανά στις επάλξεις στο Χολαργό, με τους αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου να δηλώνουν παρόντες με… αποστάσεις σε «Μαρκ Μαρσώ», «Αντώνης Τρίτσης» και Νταμάρι.

Αναλυτικά:

ΓΑΣ Χολαργού – Τμήμα Στίβου

«ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!!!! λοιπόν και στον Στίβο του ΓΑΣΧ !!

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, από Α! γυμνασίου και μεγαλύτεροι, έχουν ΗΔΗ αρχίσει να προσέρχονται μαζί με τους προπονητές μας στο δημοτικό στάδιο Μαρκ Μαρσώ και ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλούς προπόνησης της ΓΓΑ, του ΣΕΓΑΣ αλλά και του δήμου μας -ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό- προπονούνται πολύ προσεκτικά!!!

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο καρδιολογικό κέντρο ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΛΥΣΙΣ και ιδιαίτερα στον καρδιολόγο κ. Κούρτη για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα μας, προσερχόμενος άμεσα στις εγκαταστάσεις μας, τη Δευτέρα 18/5/2020, για την εξασφάλιση των απαραίτητων ιατρικών βεβαιώσεων για αθλητές/τριες προπονητές και παράγοντες …ώστε να μην χαθεί παραπάνω ούτε μια ώρα προπόνησης.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ σε όλους!!!
Με υγεία!!!».

ΓΑΣ Χολαργού – Γυμναστική: Ρυθμική, Αεροβική, Ακαδημίες, Aerodance

Γ.Α.Σ Χολαργού – Τοξοβολία

«Επανεκκίνηση στις προπονήσεις της Τοξοβολίας!!!

Υποδειγματική η πρώτη προπόνηση Τετάρτη 6/5 !!!

Βάσει της ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Β΄1644/3-5-20 και σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γ.Γ.Α. για «Οδηγίες Ασφαλούς Άσκησης σε Οργανωμένους Αθλητικούς Χώρους» και το σχετικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο, δόθηκε η άδεια από τον ΔΟΠΑΠ για την επανεκκίνηση των προπονήσεων των αθλητών μας, στον ανοιχτό χώρο στο αθλητικό κέντρο Χολαργού από όπου είναι και οι εικόνες.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΔΟΠΑΠ και όλους τους υπεύθυνους για τη άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας, καθώς και την αρωγή και συνεργασία των υπεύθυνων για τον φωτισμό και την ασφάλεια του χώρου».