Παράταση για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και επίδομα στέγασης


Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού προς τους δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και του επιδόματος στέγασης σχετικά με την παράταση που δόθηκε στις αιτήσεις.

Συγκεκριμένα, με στόχο τη σταδιακή επανυποβολή των αιτήσεων για τα εν λόγω προγράμματα, υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται για ακόμη ένα (1) μήνα η ισχύς των αιτήσεων που είχαν αρχικό μήνα επανυποβολής τον Απρίλιο.

Συνεπώς και βάσει της υπ’ αριθμ. Δ13/οικ.14717/303/8-4-2020 (Β΄1379) Υπουργικής Απόφασης, οι αιτήσεις έλαβαν παράταση ισχύος για ένα (1) μήνα.

Προσοχη! Διευκρινίζεται ότι:

Οι αιτήσεις με αρχικό μήνα επανυποβολής τον Μάρτιο, η ισχύς των οποίων έχει ήδη παραταθεί για δύο (2) μήνες στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού, δεν παρατείνονται εκ νέου και θα πρέπει να επανυποβληθούν μέσα στον Μάιο.

Το πρόγραμμα σταδιακής επανυποβολής των αιτήσεων για τα προγράμματα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης αναδιαμορφώνεται, όπως αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα. Οι επανυποβολές των αιτήσεων μοιράζονται στους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο, κατά σειρά παλαιότητας.

Συγκεκριμένα:

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αυστηρά κατόπιν ραντεβού. Από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού γίνεται έκκληση προς τους πολίτες να μην προσέρχονται χωρίς προηγουμένως να έχουν κλείσει σχετικό ραντεβού, για λόγους περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού.

Κέντρο Κοινότητας
Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού
Λ. Περικλέους 55, όροφος -1
Τηλ.: 2132002873
(Λιαράκου, Μεντζελοπούλου)