«Καλή επιτυχία» στους μαθητές από Δήμο και Ένωση Γονέων


Τις δικές τους ευχές στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ρίχνονται τη Δευτέρα (15/6) στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων δίνουν Δήμος Παπάγου-Χολαργού και Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Παπάγου-Χολαργού.

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλή επιτυχία στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Λίλα Σουρανή, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Βαγγέλης Θωμόπουλος, καθώς και όλα τα μέλη, ευχήθηκαν στους μαθητές της Γ’ Λυκείου των σχολείων μας καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με την ευκαιρία, έστειλαν από ένα συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη ημέρα που θα σηματοδοτήσει το πέρασμα από τη σχολική ζωή στην ενηλικίωση.

Με τις ευχές όλων στο Δήμο οι μαθητές να πετύχουν το στόχο τους με υπομονή, επιμονή και πίστη στις δυνάμεις τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητά παιδιά,
Ένας κύκλος της ζωής σας κλείνει.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια έντονη δοκιμασία, που σηματοδοτεί το τέλος μιας 12χρονης πορείας και την αρχή της ενήλικης ζωής.

Ιδιαιτέρως αυτή η τελευταία σας χρονιά στα θρανία, ήταν σίγουρα μία «αποκαλυπτική» χρονιά για εσάς, σε όλα τα επίπεδα: ανησυχία, απόσταση από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, κλείσιμο σχολείων, απαγορεύσεις μετακινήσεων, διεξαγωγή μαθημάτων μέσω internet.

Σας έφερε όμως κοντά σε ουσιαστικές έννοιες, όπως αγάπη, φροντίδα, υγεία, οικογένεια, ατομική ευθύνη, συλλογικότητα.

Σας αποκάλυψε, την εσωτερική δύναμη που έχετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια, την ικανότητα σας να προσαρμόζεστε σε αιφνιδιαστικές αλλαγές, την αξία που έχει η συγκέντρωση στον εαυτό μας, τους τρόπους για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τους γύρω μας και την αφοσίωση σε ότι πραγματικά μας ενδιαφέρει και ότι αυτά το αγαθά μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη αφετηρία για την επιδίωξη των στόχων σας.

Σας προτρέπουμε να κρατήσετε αυτά τα πολύτιμα αγαθά και να προχωρήσετε στην δοκιμασία, προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τους στόχους σας.

Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και οι ανατροπές μπορούν να γίνουν ευκαιρίες.

Να γνωρίζετε ότι η επιτυχία συνίσταται και στην προετοιμασία και την προσπάθεια και με αυτή την έννοια έχετε ήδη πετύχει πολλά.

Φανταστείτε έναν καλύτερο κόσμο, αγωνιστείτε για μια πιο όμορφη ζωή, πορευτείτε σε καινούργιους φωτεινότερους δρόμους.

ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!