ΚΚΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: «Και οι γονείς έχουμε φωνή»

Με βασικό θέμα συζήτησης τα σχολεία η Κομματική Οργάνωση Χολαργού-Παπάγου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με ομιλήτρια την πρώην Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, Βαγγελιώ Πλατανιά | Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, στο υπαίθριο θεατράκι του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού

Με σύνθημα «Και οι γονείς έχουμε φωνή» η Κομματική Οργάνωση Χολαργού-Παπάγου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

«Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο για τα παιδιά μας; Ποιες είναι οι επιδιώξεις της κυβέρνησης με τον νέο νόμο για την παιδεία; Τι μπορούμε να κάνουμε οι γονείς για τη μόρφωση των παιδιών μας;».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, στις 7.30 μ.μ., στο υπαίθριο θεατράκι του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού.

Θα μιλήσει η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στο χώρο, επίσης, θα υπάρχει παράλληλο πρόγραμμα απασχόλησης για παιδιά.