«Κύριε Δήμαρχε, κρατήστε την ψυχραιμία σας»


Μαρία Σιώτου και Νατάσσα Χαμηλοθώρη ανταπαντούν μέσω του «Μένουμε Χολαργό» και εκ μέρους των «8 Προτάσεων» στον Ηλία Αποστολόπουλο για το θέμα των αδέσποτων, καλώντας το Δήμαρχο να κρατά την ψυχραιμία του και να μην εκτίθεται, συμμετέχοντας δημιουργικά στο δημόσιο διάλογο.

Αναλυτικά η επιστολή που έλαβε και δημοσιεύει το «Μένουμε Χολαργό» και την οποία συνυπογράφουν οι Δημοτικές Σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «8 Προτάσεις για μια Βιώσιμη Πόλη», Μαρία Σιώτου και Νατάσσα Χαμηλοθώρη:

«Κύριε Δήμαρχε,

Σας προτρέπουμε να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά μηνύματα των “Φίλων των Ζώων Παπάγου Χολαργού” στην επίσημη σελίδα τους, αλλά και μεμονωμένων φιλόζωων που εκπέμπουν sos για το θέμα των στειρώσεων και όχι μόνο, ζητώντας να ανανεωθούν τα κονδύλια τα οποία έχουν εξαντληθεί πολύ πριν τη λήξη της σύμβασης.

Την αλληλογραφία που έχετε με το Σύλλογο “Φίλων των Ζώων Παπάγου Χολαργού” και μας έχει γνωστοποιηθεί.

Καθώς και τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο σχετικά με την αύξηση των θανατώσεων από φόλες.

Να σας διευκρινίσουμε ότι σας καταθέσαμε ερώτηση, ως οφείλουμε σεβόμενες το ρόλο μας των Δημοτικών Συμβούλων.

Είναι γνωστό ότι αποφεύγετε το δημόσιο διάλογο αλλά για εμάς αποτελεί μοναδική επιλογή στην άσκηση των καθηκόντων μας, δηλαδή του ελέγχου της διοίκησής σας.

Τέλος, να σας επισημάνουμε ότι η ερώτησή μας προέκυψε ακριβώς γιατί προκλητικά, διαφημίζατε ως πρωτοβουλία ευαισθησίας σας, την υποχρέωσή σας από τον Νόμο. Ελπίζουμε να μη δούμε και δελτίο τύπου για την “πρωτοβουλία σας” ανάθεσης της ετήσιας πιστοποίησης των Παιδικών Χαρών…

Κύριε Δήμαρχε, κρατήστε την ψυχραιμία σας, μην καταφεύγετε σε ύβρεις, συμμετέχετε δημιουργικά στον δημόσιο διάλογο, διαφορετικά, εκτίθεστε!

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού
Μαρία Σιώτου, Νατάσσα Χαμηλοθώρη».