Με ραντεβού και μάσκα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Στη διάθεση του κοινού και πάλι η Δημοτική Βιβλιοθήκη της οδού Αγαμέμνονος, με το ΔΟΠΑΠ να ενημερώνει για τις υποχρεωτικές οδηγίες χρήσης της, μέχρι νεοτέρας.

Συγκεκριμένα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΔΟΠΑΠ

Χολαργός, 16 Ιουνίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη άνοιξε για το κοινό, ωστόσο το πρόβλημα με τη διασπορά του κορονοϊού δεν έχει τελειώσει. Όταν επισκεπτόμαστε τη Βιβλιοθήκη πρέπει να ακολουθούμε υποχρεωτικά και με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες μέχρι νεοτέρας.

1. Επισκεπτόμαστε τη Βιβλιοθήκη υποχρεωτικά με μάσκα, γιατί γίνεται χρήση του ασανσέρ όπου είναι υποχρεωτική, και στο κτήριο υπάρχουν τα Δημοτικά Ιατρεία, όπου και εκεί η μάσκα είναι υποχρεωτική.

2. Επιτρέπεται στο χώρο να εισέλθουν έως τρία άτομα ταυτόχρονα. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε τηλεφωνήσει πριν και να έχετε κλείσει ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Παραμένουμε στο χώρο μέχρι 20 λεπτά. Βοηθά να έχουμε παραγγείλει τα βιβλία από την προηγούμενη μέρα τηλεφωνικά.

3. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού για απολύμανση των βιβλίων που επιστρέφουμε.

4. Η απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό (ακόμα και αν φοράμε γάντια), είναι υποχρεωτική πριν μπούμε για επιλογή βιβλίων στα ράφια και βέβαια στο τέλος.

5. Κρατάμε υποχρεωτικά τις αποστάσεις των δύο (2) μέτρων.

6. Για εγγραφή νέου μέλους επικοινωνήστε τηλεφωνικά προκειμένου να σας σταλεί η φόρμα για εγγραφή με e-mail.

7. Ακολουθούμε με σύνεση τις οδηγίες του προσωπικού της Βιβλιοθήκης.

8. Δεν επιτρέπεται η χρήση του αναγνωστηρίου, μέχρι νεοτέρας.

Υπεύθυνη: Γεωργία Παπανικολάου, Βιβλιοθηκονόμος
Τηλ.: 2106540948, Αγαμέμνονος 4, Χολαργός
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 8.30-14.30