Νέα επιτυχία της Αστυνομίας στο Χολαργό


Μετά τη σύλληψη διαρρήκτη στη Ναυαρίνου την Πέμπτη (11/6), οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο Χολαργό και πέρασαν χειροπέδες σε 22άχρονο ημεδαπό για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, με πιο πρόσφατη αυτή της Δευτέρας (8/6) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Ηλιούπολη.

Ο δράστης τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (8/6) έσπασε με πέτρα τη τζαμαρία καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην Ηλιούπολη και αφαίρεσε χρήματα και τυχερούς λαχνούς.

Ο εντοπισμός του έγινε στο Χολαργό από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν βρήκαν επάνω του αφαιρεθέντες λαχνούς αλλά και χρηματικό ποσό.

Οδηγήθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού-Παπάγου και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς από τα τέλη Μαΐου διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα τυχερών παιγνίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο κατηγορούμενος έμπαινε στα καταστήματα σπάζοντας τις τζαμαρίες με πέτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας γάντια.

Ακόμη, προσέγγιζε τα καταστήματα επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα, της οποίας η πινακίδα κυκλοφορίας ήταν αποκομμένη ώστε να φαίνεται μόνο το γραμματικό μέρος αυτής.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί έξι (6) περιπτώσεις κλοπών.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.