«Πώς και πόσο πληρώθηκε το Δελτίο Τύπου για τα αδέσποτα;»


Για την πάγια τακτική της διοίκησης Αποστολόπουλου να παρουσιάζει ως δικές της δράσεις τις υποχρεωτικές αρμοδιότητες που απορρέουν από το Νομικό πλαίσιο του θεσμού που η ίδια υπηρετεί, φτάνοντας στο σημείο να καταχωρεί με διαφημιστική δαπάνη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την καθυστερημένη υπογραφή της σύμβασης για τα αδέσποτα, κάνουν λόγο σε ερώτηση που απέστειλαν στο Δήμαρχο οι Δημοτικές Σύμβουλοι των «8 Προτάσεων», Μαρία Σιώτου και Νατάσα Χαμηλοθώρη.

Αναλυτικά:

«Κύριε Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε πώς πληρώθηκε, πόσο και γιατί το Δελτίο Τύπου που εκδώσατε με θέμα την υπογραφή σύμβασης για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων του Δήμου, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ).

Μία σύμβαση που σας υποχρεώνει ο Νόμος να συνάψετε ετησίως. Μία σύμβαση που με δική σας υπαιτιότητα καθυστερήσατε κατά 6 μήνες περίπου για τη φετινή χρονιά. Μία σύμβαση που άργησε, επιφέροντας τραγικές συνέπειες στον πληθυσμό των αδέσποτων της πόλης!

Η αλήθεια είναι ότι μας έχετε συνηθίσει να παρουσιάζετε ως δράσεις δικής σας πρωτοβουλίας τις υποχρεωτικές αρμοδιότητες που απορρέουν από το Νομικό πλαίσιο του θεσμού που υπηρετείτε. Όπως κατά καιρούς με Δελτίο Τύπου ενημερώνετε τους δημότες για τις συντηρήσεις των σχολείων που υποχρεούστε να κάνετε σε ετήσια βάση ή το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, που επίσης υποχρεούστε να τηρείτε τους όρους υγιεινής για τους δημότες.

Όμως αυτή τη φορά να καταχωρείτε τις υποχρεώσεις σας με διαφημιστική δαπάνη στο ΑΠΕ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, γι’ αυτό αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας.

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού
Μαρία Σιώτου, Νατάσσα Χαμηλοθώρη».