«Σπαταλούνται τόσα χρήματα σε ένα έργο έκτρωμα» (vids, pics)

Ο Χολαργιώτης Βασίλης Τζανάκος περπάτησε την υπό ανάπλαση οδό Βουτσινά και μοιράζεται με εικόνα και ήχο μέσω του «Μένουμε Χολαργό» με τους συμπολίτες του απλές σκέψεις και σοβαρούς προβληματισμούς για ένα έργο «δυσλειτουργικό και αντιαισθητικό».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζανάκος αναφέρει:

«Λειτουργική και Αισθητική αναβάθμιση οδού Βουτσινά.

Προϋπολογισμός: 2.771.000,00€ με συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Από την ημέρα που ξεκίνησε η 2η φάση της Ανάπλασης από την Φανερωμένη έως την Περικλέους είδα τι επρόκειτο να συμβεί και επικοινώνησα με αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες στις 2, 3 και 4 Ιουνίου με την Τεχνική υπηρεσία Δήμου μας μιλώντας με την υπεύθυνη επιβλέπουσα και τον προϊστάμενο της.

Αμφότεροι μου είπαν ότι το έργο προχωράει σωστά σύμφωνα με την μελέτη του έργου. Επειδή δεν καλύφθηκα από την απάντηση ζήτησα επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο… Πράγματι μιλήσαμε και του εξέθεσα το πρόβλημα αλλά όπως πολύ ευγενικά μου επισήμανε, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί το έργο έχει ήδη ανατεθεί και εκτελείται…!!!!!

Το αποτέλεσμα είναι ένα έργο Δυσλειτουργικό και Αντιαισθητικό.

  • Κόψανε όλες τις ελιές και τους βραχυχίτωνες αντί να αντικαταστήσουν τις νεραντζιές που βρωμίζουν τον τόπο!!
  • Έθαψαν με τσιμέντο τις εισόδους των αυλόπορτων. Φωτό Νο 7, 7α, 10, 10α.
  • Δημιούργησαν παρτέρι ακριβώς μπροστά από κύρια είσοδο. Φωτό Νο 9.
  • Μπροστά από τις εισόδους των γκαράζ κατέβασαν το πεζοδρόμιο τόσο πολύ που σίγουρα θα υπάρξουν ατυχήματα κυρίως σε ηλικιωμένους αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που περπατούν πάνω σε αυτό αμέριμνοι… Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, καροτσάκια λαϊκής, αναπηρικά αμαξίδια θεωρώ ότι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Φωτό Νο8 (έχει και άλλα σημεία απλώς δεν τα φωτογράφησα).
  • Ο οδηγός διάβασης τυφλών και στα δύο πεζοδρόμια είναι για γέλια και για κλάματα βλέπε τα 2 βίντεο και Φωτό Νο1, 2, 3, 5, 6. Στη φωτό Νο 5 βλέπουμε επίσης ότι η διάβαση ξεκινά από το πουθενά και συνδέεται με την προηγούμενη ανάπλαση της Φανερωμένης… Και μάλλον τότε δεν είχαμε τυφλούς στην πόλη μας!!!
  • Έχουμε και μια ζημιά σε μάντρα μονοκατοικίας από το κόψιμο των ελιών Φωτό Νο 11 αλλά μπροστά στα υπόλοιπα αυτό ωχριά…

Τόσα χρήματα που θα μπορούσαν να πιάσουν τόπο δυστυχώς σπαταλώνται σε ένα έργο ΕΚΤΡΩΜΑ».