Υπέγραψε και ο Αποστολόπουλος την Πράσινη Συμφωνία


Παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής (5/6) στο Γκάζι την Πράσινη Συμφωνία για την Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης μεταξύ Υπουργείων και φορέων, εκπροσωπώντας την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Η σημερινή (5/6) Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σηματοδοτήθηκε από την παρουσίαση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι του νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα σχέδιο φιλόδοξο, για τη μετάβαση σε μια νέα, πράσινη εποχή, που δίνει σημαντικά κίνητρα για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, έδωσε το παρών υπογράφοντας ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) την Πράσινη Συμφωνία για την Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης μεταξύ Υπουργείων και φορέων.

Στο Δήμο μας, τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει με την τοποθέτηση φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού επί της οδού Σύρου, με ελεύθερη χρήση για τους πολίτες.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χολαργού και Παπάγου μοίρασαν οικολογικές τσάντες για ανακύκλωση καθώς και τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου για την ενημέρωση του κοινού.