Απίστευτο περιστατικό κλοπής πετρελαίου στην οδό Εφέσου

Βυτιοφόρο κατέφτασε έξω από πολυκατοικία, άπλωσε τη μάνικα μέχρι το καζάνι, τράβηξε το πετρέλαιο των ενοίκων και αναχώρησε σαν να μην τρέχει τίποτα. Όλα αυτά, μέρα-μεσημέρι την εβδομάδα που προηγήθηκε, στη φιλήσυχη γειτονιά της κάτω ζώνης του Παπάγου.

Κι εκεί που νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα, έρχεται πάντα κάποιο νέο περιστατικό για να μας υπενθυμίσει πως δεν υπάρχει… ταβάνι.

Τι άλλο να σκεφτεί κανείς από το κωμικοτραγικό γεγονός της περασμένης εβδομάδας στη φιλήσυχη κατά τ’ άλλα οδό Εφέσου στου Παπάγου, όταν μέρα-μεσημέρι κατέφτασε έξω από πολυκατοικία βυτιοφόρο, ρούφηξε στην κυριολεξία το πετρέλαιο των ενοίκων και αναχώρησε σαν να μην τρέχει τίποτα για… τα περαιτέρω.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό δηλώθηκε έστω και με καθυστέρηση από τους ενοίκους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ένας εκ των οποίων ήταν μάλιστα παρών την ώρα που συνέβησαν όλα, με τους ατρόμητους ληστές να τον… ενημερώνουν πως κατέφτασαν για εργασίες συντήρησης!

Μετά τους χαλκοσωλήνες του φυσικού αερίου, λοιπόν, στόχος ακόμη και το ίδιο το πετρέλαιο, με τους κακοποιούς που κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσά μας να μην… κωλώνουν πουθενά, πιάνοντας «κότσο» τον κάθε ανυποψίαστο συμπολίτη μας.

Γι’ αυτό, λοιπόν, το νου σας/μας!