Επιμένει για κοινό κολυμβητήριο ο Αποστολόπουλος

Κι ενώ τα πάντα επάνω στο Νταμάρι ανήκουν αποκλειστικά στο Χολαργό, την ίδια ώρα που το τσιμεντένιο κουφάρι της οδού Ηπείρου στη γειτονική Αγία Παρασκευή συνεχίζει να στέκει ορθό, η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου εξακολουθεί να επιμένει στην ιδέα ανέγερσης κοινού κολυμβητηρίου με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, κάτι που εκφράστηκε και σε νέα συνάντηση την Τρίτη (28/7) με το Δήμαρχο Ζορμπά.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου της Περικλέους αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Β. Ζορμπά – Η. Αποστολόπουλου παρουσία Β. Γιαννακόπουλου

Συνάντηση των Δημάρχων Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν εκτενώς τις δυνατότητες συνέργειας των δύο δήμων σε μια σειρά από ζητήματα, όπως η δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού, αλλά και η ανέγερση και λειτουργίας κοινού κολυμβητηρίου, προοπτική που είχε δημοσίως τεθεί στο τραπέζι από την εποχή της δημαρχιακής θητείας του Αντιπεριφερειάρχη.

Επιπλέον, εξετάστηκε το ζήτημα της ομαλής μετάβασης των αρμοδιοτήτων της Πολεοδομίας στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, καθώς και το θέμα των διοικητικών ορίων μεταξύ των δύο δήμων.

Οι δύο Δήμαρχοι εξέφρασαν τις απόψεις για τα παραπάνω ζητήματα και δεσμεύτηκαν να αναθέσουν στις τεχνικές υπηρεσίες τους τη μελέτη των συγκεκριμένων θεμάτων, ώστε να επιτευχθούν οι βέλτιστες λύσεις προς όφελος των πολιτών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Γενικοί Γραμματείς των δύο Δήμων, Μιλτιάδης Κύρκος και Μάνος Μαυρικάκης.