Η Athanasia Tsoukala πάει Βίσση!


Μαζί με το άτομο της αρεσκείας της, η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», Athanasia Tsoukala, θα απολαύσει εντελώς δωρεάν την -ήδη sold out- πρώτη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, Άννας Βίσση, στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 21:00.

Και το όνομα αυτής… Athanasia Tsoukala! Η μεγάλη νικήτρια του νέου φεστιβαλικού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχει την ευκαιρία, μαζί με το άτομο της αρεσκείας της, να απολαύσει εντελώς δωρεάν την -ήδη sold out- πρώτη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, Άννας Βίσση, στη γειτονιά μας, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 21:00.

Σταθερά παρών σε όλα τα κορυφαία πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα σε Χολαργό και Παπάγου, το «Μένουμε Χολαργό», ως το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο στην ευρύτερη περιοχή, δεν σταματά να παρέχει στους αναγνώστες του, έμμεσα ή άμεσα, την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Από την πλευρά σας, δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στο menoumeholargo.gr, αφού οι διαγωνισμοί στο πρώτο Μέσο της πόλης δεν σταματούν ποτέ!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» στους περισσότερους από 500 αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, κάνοντας είτε Like, είτε Share, είτε Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική του αγαπημένου σας -τοπικού- Μέσου.

Το διπλό εισιτήριο για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Κηποθέατρο Παπάγου είναι μια ευγενική χορηγία του ιστορικού Μίνι Μάρκετ «Βασιλάκης» της οδού Αρτέμιδος 28 στο Χολαργό.

Πρόκειται για το θρυλικό πρώην οπωροπαντοπωλείο «Δορζιώτη», το οποίο μέχρι τα τέλη της περασμένης δεκαετίας βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ιωάννου Θεολόγου & Αρτέμιδος, για να μεταφερθεί έκτοτε λίγα μέτρα πιο μέσα, επί της οδού Αρτέμιδος, μεταξύ Ξανθίππου και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου.

Το Μίνι Μάρκετ «Βασιλάκης» αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, λειτουργώντας έξι (6) μέρες την εβδομάδα, με ωράριο συνεχές, από τις 7.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματος αποτελεί το γρήγορο και απόλυτα εξυπηρετικό ντελίβερι σε όλα τα είδη που διαθέτει, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τόσο το Χολαργό όσο και του Παπάγου.

Οπωροπαντοπωλείο «Βασιλάκης»
Αρτέμιδος 28 – Χολαργός
Τηλέφωνα παραγγελιών: 2106515438, 2106548211