Με Λινοξυλάκη η επόμενη μέρα του ΚΟΧ


Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, Νίκος Λινοξυλάκης, προήχθη όπως αναμενόταν την Τετάρτη (8/7) σε head coach της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, στο νέο ξεκίνημα του ΚΟΧ από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού (ΚΟΧ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή του συλλόγου μας και υπεύθυνο ανάπτυξης των ακαδημιών, κ. Νίκο Λινοξυλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει ως Head Coach την νεοσύστατη ανδρική ομάδα, η οποία στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ως προπονητής του τμήματος των Εφήβων με τους οποίους κατέκτησε την άνοδο στην Α’ κατηγορία και συνεχίζοντας να είναι υπεύθυνος σχεδιασμού και εφαρμογής όλου του αναπτυξιακού προγράμματος της Holargos BC Academy, ο Νίκος, αναλαμβάνει να “παντρέψει” την εμπειρία με την ανάπτυξη, αφού η ανδρική ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό θα στελεχωθεί από νεαρούς ταλαντούχους αθλητές της ακαδημίας μας.

Νίκο χαιρόμαστε που συνεχίζεις να είσαι μαζί μας, στην οικογένεια του Holargos BC!

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!».