Το «Μένουμε Χολαργό» σας πάει Βίσση!


Με την ευγενική χορηγία του ιστορικού Μίνι Μάρκετ «Βασιλάκης» της οδού Αρτέμιδος 28 στο Χολαργό, το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της πόλης προσφέρει σε έναν τυχερό ένα διπλό εισιτήριο για την παρθενική και ήδη sold out συναυλία της κορυφαίας ερμηνεύτριας στου Παπάγου, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020.

Πιστό στο ραντεβού του με τα κορυφαία πολιτιστικά και αθλητικά events στην πόλη, το «Μένουμε Χολαργό» (menoumeholargo.gr) συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά να είναι το μοναδικό ενημερωτικό Μέσο σε Χολαργό και Παπάγου που στέκεται στο πλευρό των αναγνωστών του, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν διά ζώσης και εντελώς δωρεάν επιλεγμένες και ιδιαίτερα δημοφιλείς βραδιές στο ξακουστό Κηποθέατρο της ίδιας τους της γειτονιάς.

Ακόμη και χωρίς την υποστήριξη του Δήμου, το πρώτο Μέσο της πόλης είναι εδώ, για να εκφράζει με κάθε ευκαιρία το δικό του «ευχαριστώ» στους χιλιάδες πιστούς και καθημερινούς του αναγνώστες, που από την πρώτη στιγμή το κατέταξαν στην κορυφή της σχετικής λίστας προτίμησης, ανάμεσα σε δεκάδες ηλεκτρονικά ή και έντυπα ενημερωτικά Μέσα της ευρύτερης περιοχής.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στον νέο μεγάλο διαγωνισμό του «Μένουμε Χολαργό» (menoumeholargo.gr) είναι ένα Like, ένα Comment ή ένα Share (Public) στον παρακάτω σύνδεσμο, έως και το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020, όταν και θα ανακοινωθεί ο τυχερός ή η τυχερή, που, μαζί με το άτομο της αρεσκείας του/της, θα απολαύσει από κοντά την πρώτη συναυλία της αξεπέραστης Άννας Βίσση στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του α’ μέρους (Ιουλίου-Αυγούστου) του 26ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/
menoumeholargo/posts/
1562626733906232

Όσοι δεν διαθέτετε προφίλ στο Facebook μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας ένα email στο menoumeholargo@gmail.com ή στο info@menoumeholargo.gr, γράφοντας ως θέμα τη λέξη «Διαγωνισμός» και στο κείμενο απλώς το ονοματεπώνυμό σας.

Το διπλό εισιτήριο για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Κηποθέατρο Παπάγου είναι μια ευγενική χορηγία του ιστορικού Μίνι Μάρκετ «Βασιλάκης» της οδού Αρτέμιδος 28 στο Χολαργό.

Πρόκειται για το θρυλικό πρώην οπωροπαντοπωλείο «Δορζιώτη», το οποίο μέχρι τα τέλη της περασμένης δεκαετίας βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ιωάννου Θεολόγου & Αρτέμιδος, για να μεταφερθεί έκτοτε λίγα μέτρα πιο μέσα, επί της οδού Αρτέμιδος, μεταξύ Ξανθίππου και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου.

Το Μίνι Μάρκετ «Βασιλάκης» αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, λειτουργώντας έξι (6) μέρες την εβδομάδα, με ωράριο συνεχές, από τις 7.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματος αποτελεί το γρήγορο και απόλυτα εξυπηρετικό ντελίβερι σε όλα τα είδη που διαθέτει, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τόσο το Χολαργό όσο και του Παπάγου.

Οπωροπαντοπωλείο «Βασιλάκης»
Αρτέμιδος 28 – Χολαργός
Τηλέφωνα παραγγελιών: 2106515438, 2106548211