ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ: Το… πάρε δώσε της γυναικείας ομάδας βόλεϊ


Αναλυτικά οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όπου προέκυψαν οι εξής διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά το δυναμικό των αθλητριών.

Σε σχέση με την περυσινή ομάδα, θα παραμείνουν στο δυναμικό του ΑΣ Παπάγου, αλλά χωρίς να μπορούν να προσφέρουν άμεσα τις αθλητικές τους υπηρεσίες, oι παρακάτω αθλήτριες:

  • Ελεάννα Γεωργαντά (1986 – πασαδόρος), λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων
  • Λυδία Βλάγκα (1992 – κεντρικός), λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων

Με υποσχετική παραχωρήθηκαν οι παρακάτω αθλήτριες:

  • Αναστασία Εμμανουήλ (2000 – λίμπερο) στον ΑΟ Παλλήνης
  • Δήμητρα Κατσούλη (2002 – διαγώνιος) στον ΓΣ Γλυκών Νερών
  • Κατερίνα Βέττα (2002 – πασαδόρος) στον ΠΑΟ Κουκακίου

Με ελευθέρας παραχωρήθηκε στον ΠΑΟ Κουκακίου η Φαίη Αλεξοπούλου (2001 – κεντρικός)

Δεν ανανεώθηκαν οι υποσχετικές των ακόλουθων αθλητριών:

  • Nεφέλη Μολυβιάτη (2000 – κεντρικός/διαγώνιος) από τον ΟΠΕ Χαλκίδας, η οποία θα συνεχίσει στην ΑΕ Μαγκουφάνας «Αθηνά 2004»
  • Ναταλία Κουκουλέτα (2003 – ακραία) από τον ΟΦ Γέρακα, η οποία επέστρεψε στο σωματείο που ανήκει.

Από τη διοίκηση του ΑΣ Παπάγου εκφράζονται ιδιαίτερες ευχαριστίες στις παραπάνω αθλήτριες για τη συνεργασία τους με το σύλλογο, με την ευχή για ό,τι καλύτερο στο νέο τους ξεκίνημα.

Από εκεί και πέρα, με 13 ανανεώσεις, 3 μεταγραφές και 1 επιστροφή ολοκληρώθηκε η μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Συγκεκριμένα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συνεχίζουν στην ομάδα η πασαδόρος Γεωργία Μανώλαινα (5η χρονιά), οι διαγώνιες Μικαέλα Μπουντούρογλου (3η), Έλενα Βονόρτα και Αντιγόνη Λινοξυλάκη (γηγενής) (2η), οι κεντρικές Λουκία Παπαγιαννοπούλου (γηγενής) και Ρόουζ Οκούνγμποουα (4η), οι ακραίες Σοφία Κατσίκα (γηγενής), Νάντια Μωραϊτίδη (γηγενής), Βάσια Καραντζοπούλου (5η), Στεφανία Μαραγκού (2η) και Ιρένα Τζινιέρη (2η), καθώς και οι λίμπερο Ισιδώρα Γούλα (3η) και Λαμπρινή Γεωργαντά (3η).

Στην ομάδα επέστρεψε η πασαδόρος Τζωρτζίνα Καϊμάκη (1997-ΑΟ Λαμίας 2013), αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στη φυσιοθεραπεία.

Με αποδέσμευση αποκτήθηκαν η κεντρική Κατερίνα Καπάτου (1999-ΑΟΝΑ), η πασαδόρος Κομβόκη-Ζάγκου (2002-Απόλλων Αγίου Δημητρίου) και η κεντρική Δέσποινα Μάγγελ (1999-ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου).

Τέλος, ο ΑΣ Παπάγου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον ΑΣ Λοκρό Αταλάντης και τον ΑΟΝ Αργυρούπολης για τη συμφωνία και συνεργασία τους στις παραχωρήσεις των αθλητριών Μανώλαινα και Μπουντούρογλου αντίστοιχα, με ελεύθερη μεταγραφή, μετά από σειρά ετών παραχωρήσεων με υποσχετική.

Στο τεχνικό επιτελείο των «Στρατηγών» συνεχίζει για 11η χρονιά ο Αντώνης Πούμπουρας και για 4η ο γυμναστής Άρης Καραθανάσης. Ως άμεσος προπονητικός συνεργάτης, στη θέση του Νικηφόρου Γιαννόπουλου που πήρε… προαγωγή και θα συνεχίσει στον Πορφύρα, έρχεται η Κατερίνα Πετρουλάκη, που σταμάτησε από την ενεργό δράση και θα προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες της στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ευχή όλων είναι η ασφαλής και ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του νέου πρωταθλήματος εντός των αγωνιστικών χώρων, ειδικά μετά τη βίαιη διακοπή του λόγω της πανδημίας την προηγούμενη περίοδο.

Όπως άλλωστε χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι του ΑΣΠ:

«Μένουμε ασφαλείς, βάζουμε στόχους, παίζουμε βόλεϊ!».