Τίποτα δεν σταματά το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού

Στιγμιότυπο από τη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στις 1/8/2020

Με περαιτέρω μείωση της πληρότητας στις 650 διαθέσιμες θέσεις καθήμενων και την τήρηση αυξημένων μέτρων προστασίας λόγω Covid-19 ξεκινά κανονικά την Τετάρτη (26/8) το β’ μέρος του 26ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, την ώρα που η Περιφέρεια Αττικής ακύρωσε άρον-άρον τις δικές της παραγωγές που θα ανέβαιναν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου εντός Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι καταγγελίες για τον καθημερινό συνωστισμό τόσο εντός όσο και εκτός Κηποθεάτρου κατά τη διάρκεια του α’ μέρους τον περασμένο Ιούλιο πήραν… πανελλαδικές διαστάσεις (εδώ και εδώ), με την Περιφέρεια Αττικής μάλιστα να ματαιώνει άρον-άρον τις δικές της παραγωγές (Μακεδόνας 24/8, Ζήνα 3/9, «Βάκχες» 11/9, Αλκαίου 15/9, Κονιτοπούλου 22/9) που θα προβάλλονταν Αύγουστο και Σεπτέμβριο στο 26ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Την ώρα που βρίσκεται λοιπόν σε ισχύ σειρά αυστηρών περιορισμών και απαγορεύσεων σε χώρους εστίασης, διασκέδασης και λατρείας και με την Περιφέρεια να έχει βάλει ήδη φρένο στις ανοιχτές πολιτιστικές εκδηλώσεις που η ίδια θα διοργάνωνε με ελεύθερη είσοδο στο Κηποθέατρο της οδού Κορυτσάς, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συνεχίζει απτόητος με τη διεξαγωγή του β’ μέρους του 26ου Φεστιβάλ και… ο Θεός βοηθός!

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

«Την Τετάρτη 26 Αυγούστου, ξεκινά το Β’ Μέρος του 26ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, το οποίο θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Για το λόγο αυτό, η δημοτική αρχή αποφάσισε να προβεί σε περαιτέρω μείωση των διαθέσιμων θέσεων.

Σε συνεργασία με τις εταιρίες παραγωγής, η πληρότητα του κηποθεάτρου δεν θα ξεπεράσει τις 650 θέσεις.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, κάθε εισιτήριο θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη θέση ενώ θα πρέπει να τηρούνται πιστά οι παρακάτω οδηγίες.

  • Φοράμε τη μάσκα, κατά την είσοδο, την έξοδο από το κηποθέατρο, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
  • Αγοράζουμε το εισιτήριο κατά προτίμηση ηλεκτρονικά ή πριν την ημέρα της παράστασης από τα σημεία προπώλησης.
  • Προσερχόμαστε στο κηποθέατρο τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
  • Κατά την είσοδο στο κηποθέατρο τηρούμε τις αποστάσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες των εθελοντών και τις σχετικές σημάνσεις.
  • Κατά τη διάρκεια της παράστασης καθόμαστε στο αριθμημένο κάθισμα που αναγράφεται στο εισιτήριό μας και δεν αλλάζουμε θέση.
  • Μετά το πέρας της παράστασης ακολουθούμε τις οδηγίες των ταξιθετριών μέχρι την έξοδο από το κηποθέατρο.
  • Διασκεδάζουμε ασφαλείς στο κηποθέατρο Παπάγου.

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ».