ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Απέναντι ΚΑΙ στα αθλητικά σωματεία!


Στην κόντρα και με τις αθλητικές ομάδες της περιοχής η διοίκηση Αποστολόπουλου, με τον ΔΟΠΑΠ να συνεχίζει ανταγωνιστικά απέναντι στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Δήμου τη λειτουργία ακαδημιών της στρογγυλής θεάς | ΠΑΠΑΝΩΤΗΣ: «Με στίβο και μπάσκετ γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο;»

Για μία ακόμη χρονιά ο ΔΟΠΑΠ ανακοίνωσε την Τετάρτη (16/9) τη λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου, για παιδιά 6-13 ετών.

Για μία ακόμη χρονιά οι αντιδράσεις, τόσο εντός αθλητικής κοινότητας όσο και δημόσια, μέσω των social media, ήταν και παραμένουν μεγάλες, από τη στιγμή που ο ΔΟΠΑΠ δρα ξεκάθαρα ανταγωνιστικά στους ίδιους τους ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Δήμου.

Μάλιστα, ο εκ των διοικητικών ηγετών αλλά και χορηγών των ΟΦΧ και ΑΠΟ Άρη, Άκης Παπανώτης, αναρωτιέται εύλογα μέσω Facebook για ποιο λόγο ο ΔΟΠΑΠ δεν κάνει το ίδιο και με άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως το μπάσκετ και ο στίβος.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιό του, ο γνωστός Χολαργιώτης επιχειρηματίας αναφέρει:

«Μπράβο στον ΔΟΠΑΠ που για ακόμα μια χρονιά έχει τμήμα ποδοσφαίρου και κοντράρεται με τα σωματεία του Δήμου. Αλήθεια, στίβο και μπάσκετ γιατί δεν έχει τμήματα;».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΟΠΑΠ:

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για Παιδιά από τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται προπονήσεις για παιδιά από τις ακαδημίες Ποδοσφαίρου του ΔΟΠΑΠ. Οι προπονήσεις απευθύνονται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2007 έως και το 2014. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του προπονητικού team ποδοσφαίρου του ΔΟΠΑΠ στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στα γήπεδα 5Χ5 της οδού Κύπρου στην κοινότητα Παπάγου, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκ Μαρσώ και το Β’ Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Κοινότητος Χολαργού. Οι ομάδες των Ακαδημιών λαμβάνουν μέρος στο επίσημο τουρνουά “Respect Cup” κάθε Σαββατοκύριακο.

  • Έναρξη προπονήσεων: 21 Σεπτεμβρίου 2020.
  • Κόστος Συμμετοχής: 140 Ευρώ ετησίως.

Πληροφορίες: 6974765120 (Andreas Galanos – Γαλανός Ανδρέας) από 10:00 π.μ έως 15:00 μ.μ καθημερινά
Πληροφορίες και Εγγραφές:
Αθλητικό Κέντρο Παπάγου (Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου): 2106543879
Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (Τέρμα Οδού Σύρου): 2106549033