Δωρεάν ο Σεπτέμβριος στα δημοτικά γυμναστήρια


Με ελεύθερη είσοδο από 7 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020 η επαναλειτουργία των δημοτικών γυμναστηρίων σε Χολαργό και Παπάγου.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελεύθερη η είσοδος στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ

Τα Δημοτικά Γυμναστήρια των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΔΟΠΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 7 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 για τη χρήση οργάνων γυμναστικής, η οποία θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συμπολίτες μας.

Τα Γυμναστήρια των οδών Σύρου και Ξανθίππου στο Χολαργό και του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου στην οδό Νευροκοπίου θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές 09:00-14:00 και 17:00-22:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα συγκεκριμένα προγράμματα είναι:

α. Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης

β. Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο εδώ.

γ. Η καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.

Η έναρξη λειτουργίας των Γυμναστηρίων θα γίνει με την προϋπόθεση της τήρησης των κανόνων που προβλέπονται:

α) στην ΚΥΑ υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33465/31.05.2020 και συγκεκριμένα στο άρθρο 16, (Κανόνες λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων) και

β) σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (www.eody.gov.gr) για τη χρήση αποδυτηρίων μη υγειονομικών χώρων.

Όσοι(ες) επιθυμούν να συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα προγράμματα πρέπει να το δηλώσουν στο τηλ.: 2106543879 (09:00-14:00) ή στο email: dopap.papxol@gmail.com.