Εθελοντική αιμοδοσία στον Τίμιο Σταυρό


Σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας», την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά:

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΟΥΣ
155 61 – ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 65.15.952 – FAΧ: 210 65.36.508

Φίλες και φίλοι αιμοδότες,

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείου του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», καλεί όλους τους ενορίτες μας, από 18 έως και 65 ετών, που είναι ήδη ή επιθυμούν να γίνουν αιμοδότες, στην «Εθελοντική Αιμοδοσία» για την Τράπεζα Αίματος της Ενορίας μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μέχρι τις 13:30, στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού.

Γνωρίζοντας τη βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούμε να βοηθήσετε όχι μόνο δίνοντας αίμα, αλλά και συμμετέχοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και άλλων συνανθρώπων μας, μεταφέροντας το μήνυμα αυτό στην οικογένειά σας, σε γείτονες, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να προσφέρουν και αυτοί αίμα αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο τους.

Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και τα οφέλη είναι πολλαπλά, ο δε φόβος είναι αδικαιολόγητος.

Η Τράπεζα Αίματος της Ενορίας, αναλογικά προς την προσέλευση των ενοριτών, δύναται να καλύπτει ανάγκες των ενοριτών μας για αίμα. Στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για αίμα, οι ενορίτες μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του ΕΦΤ, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αρίσταρχο Γκρέκα ή στο Γραμματέα, Φίλιππο Τακόπουλο.

Να θυμάστε ότι η βοήθειά σας προς τον συνάνθρωπο επιστρέφει σε σας, τις οικογένειες και τους φίλους σας. Διότι η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη, είναι πάνω απ’ όλα Ανθρωπιά.

Το αίμα είναι ζωή!

Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς.

Το ΔΣ του ΕΦΤ