«Ο κρυμμένος Δήμαρχος και τα στημένα παπαγαλάκια του»


Με αφορμή την απάντηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στην «Καθημερινή» για το φλέγον θέμα της συστέγασης του 1ου Γυμνασίου με το 1ο Λύκειο Χολαργού, η Δημοτική Σύμβουλος των «8 Προτάσεων», Νατάσσα Χαμηλοθώρη, αναλύει λέξη-λέξη τους παραπειστικούς σύμφωνα με την ίδια ισχυρισμούς ενός «κρυμμένου Δημάρχου», που «έχει αναθέσει την υπεράσπισή του στα στημένα παπαγαλάκια του».

Συγκεκριμένα, η κ. Χαμηλοθώρη αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει μόνο στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Κι ας γίνεται εδώ χαμός! Και όπως φυσικά μας έχει συνηθίσει με ένα παραπειστικό κείμενο. Παραπειστικά αναφέρει ότι έχουν ήδη μεταφερθεί 3 καθαριστές, ενώ δεν αναφέρει ότι το σχολείο ΕΙΧΕ 3 δικούς του καθαριστές και τους έκανε 1 πλήρους απασχόλησης και 1 μερικής, ενώ μετέφερε έναν του Λυκείου για το Λύκειο. Παραπειστικά, λοιπόν, εξηγεί στην ΚΑθΗΜΕΡΙΝΗ ότι οι μαθητές των δύο σχολείων δε θα αναμιγνύονται, αφού θα έχουν διαφορετική είσοδο έξοδο, ενώ δεν αναφέρει τι θα γίνεται μέσα στους ορόφους. Παραπειστικά αναφέρει ότι το σχολείο είναι 18θέσιο ξεχνώντας μωρέ να επισημάνει ότι η συστέγαση απαιτεί 19 αίθουσες διδασκαλίας συν τις βοηθητικές για το ΚΑΘΕ σχολείο! Παραπειστικά, τονίζει ότι στο Πολωνικό θα φοιτήσουν νήπια-προνήπια, αφού οι αναγνώστες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ φυσικά δεν έχουν παρακολουθήσει το θρίλερ, που κι έτσι αφήνει ΑΔΕΙΕΣ 6 ολόκληρες αίθουσες!

Ο “κρυμμένος” Δήμαρχος, αφού πήρε μία αρχικά “πειραγμένη” και τελικά οριακή πλειοψηφία στην τελευταία του πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού χρησιμοποίησε όλα τα επικοινωνιακά τρικ για να μη μάθει ο κόσμος ότι η συστέγαση είναι αποκλειστική ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ και των δημοτικών του συμβούλων βαφτίζοντας τη “γνωμοδότηση”, προσπαθεί τώρα με τα στημένα παπαγαλάκια του που “κράζουν” εδώ μέσα, να πείσει τον κόσμο ότι όλο αυτό είναι παιχνίδι της αντιπολίτευσης. Ότι δλδ η πολύ κακή αντιπολίτευση, συγκέντρωσε 450 μαθητές μέσα σε ένα κτίριο εν μέσω κορωνοϊού. Η αντιπολίτευση που πετάει λάσπη κατάργησε τις αίθουσες ειδικοτήτων στο άλλοτε Κολλέγιο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού υποβαθμίζοντας το. Η άθλια αντιπολίτευση έστησε τους γονείς το πρωί του αγιασμού να επιτεθούν στους Αντιδημάρχους του, και δεν εξοργίστηκαν οι ίδιοι από τον έναν που τους έλεγε “μα καλά δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή ένα χρόνο”; Προσπαθεί να πείσει, μάλλον τους “δικούς” του, ότι όποιος γονιός φωνάζει είναι… αντιπολίτευση! Και γενικά ότι για όποια άστοχη απόφαση παίρνει ο ίδιος, φταίει η αντιπολίτευση!

Όλα αυτά την ίδια ώρα που δεν έβγαλε ποτέ μία ολοκληρωμένη ενημέρωση προς τους γονείς των δύο σχολείων που διαλύει. Την ίδια ώρα που έβγαλε μόνο ένα δελτίο τύπου με ανακρίβειες και ψευδή στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου που συγκέντρωσε ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια με σχόλια δημοτών. Χωρίς να απαντά πραγματικά στις ανησυχίες των γονέων, των μαθητών, των εκπαιδευτικών όπως όφειλε να κάνει μία σοβαρή διοίκηση. Χωρίς να δίνει σοβαρές απαντήσεις μόνο στοιχεία “πειραγμένα” θεωρώντας, προφανώς ότι απευθύνεται σε κρετίνους.

Ο “κρυμμένος” Δήμαρχος που απήλαυσε το 55% της αποδοχής των δημοτών φαίνεται πως θεώρησε ότι αυτό ήταν και λευκή επιταγή. Καιρός είναι να καταλάβει, λοιπόν ότι αν δεν αλλάξει τακτική, αν δεν αναζητήσει ευρύτερες πλειοψηφίες και συναινέσεις σε θέματα που καίνε τον κόσμο, αν δεν ακούσει τους δημότες και τη δυσαρέσκεια τους, η επιταγή θα του μείνει ακάλυπτη στα χέρια και δε θα του φταίει καμία αντιπολίτευση του “καραβανιού”.

Υ.Γ. Κάτι ήξερε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που τον άφησε “Στα γράμματα αναγνωστών”!…».