ΟΦ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Μεγάλο «διπλό» στην πρεμιέρα!


Με σκόρερ τον Χρήστο Σκούμα στο 61’ ο ΟΦΧ ξεκίνησε με το «δεξί» το πρωί της Κυριακής (20/9) τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, περνώντας (0-1) με το «καλημέρα» από μία από τις δυσκολότερες έδρες (Σούρμενα) του 2ου ομίλου της κατηγορίας.

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου έστειλε από νωρίς το μήνυμά της όσον αφορά τις προθέσεις της, με τον Σκούμα στο 61’ να είναι ο ποδοσφαιριστής που με σουτ νίκησε τον Αφουξενίδη κάνοντας το 0-1.

Από την άλλη, τα Σούρμενα πλήρωσαν το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουμπαρούλη με δεύτερη κίτρινη στο 41’, ενώ στο 81’ ήταν η σειρά του Μανώλη Τσουτσουδάκη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς Χολαργού.

Τα Σούρμενα στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Κώτσι και Πετριτάι, όμως ο Χολαργός ισορρόπησε και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το ματς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάμπραντζης): Αφουξενίδης, Αγγέλης, Γιαννούλης (79’ Μαρινάκης), Κουμπαρούλης, Μαχαίρας, Τσέργας, Κώτσι, Χέλμης, Σκεντάι (46’ Παπαδάκης), Μασάδο (46’ Οικονόμου), Πετριτάι

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Μαρκής, Γερώνυμος, Βασίλας (55’ Αλικάι), Μιχελής, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Γαλάτης (66’ Τριάντης), Μπαλαχτσής, Χατζής, Ζαχαρόπουλος Ι., Σκούμας (87’ Ζαχαρόπουλος Δ.)