Πώς αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έσωσαν γιατρό από αυτοκτονία στου Παπάγου


Το «θρίλερ» εξελίχθηκε μέσα στο ιατρείο του άνδρα που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου.

Να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του με νυστέρι, μέσα σε μπανιέρα οδοντιατρείου που διατηρεί στην περιοχή του Παπάγου, επιχείρησε ένας άνδρας αφήνοντας μάλιστα σημείωμα στο οποίο είχε γράψει, «Σας βαρέθηκα όλους και όλα».

Την ζωή του από βέβαιο θάνατο έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πληροφορήθηκαν τις προθέσεις του, από οικεία πρόσωπα, καθώς τους είχε ενημερώσει μέσω γραπτού μηνύματος.

Το «θρίλερ» εξελίχθηκε μέσα στο ιατρείο του άνδρα που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, χτύπησαν την πόρτα του, αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση.

Συνάδελφοί τους μετέβησαν στο σπίτι του στο Ντράφι, όπου ενημερώθηκαν πως ο άνδρας είχε φύγει από εκεί το πρωί με προορισμό το ιατρείο του.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στου Παπάγου ξεκίνησαν αναζητήσεις στην περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το αυτοκίνητό του, κάτι που έγινε μετά από λίγη ώρα και άμεσα συμπέραναν πως ο άνδρας ήταν στο ιατρείο του.

Αφού ενημέρωσαν το κέντρο ζήτησαν την βοήθεια κλειδαρά ώστε να μπουν στο ιατρείο, κάτι που έγινε με την σύμφωνη γνώμη της κόρης του ιατρού που είχε κληθεί στο σημείο.

Μπαίνοντας στο χώρο βρήκαν κηλίδες αίματος και εντόπισαν τον αστυνομικό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στη μπανιέρα, έχοντας κόψει τις φλέβες του.

Με την μέθοδο «Τουρνικέ» οι αστυνομικοί σταμάτησαν την αιμορραγία και κάλεσαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τον παρολίγον αυτόχειρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

Εκτός από το ιδιόχειρο σημείωμα οι αστυνομικοί εντόπισαν, μια ιδιόχειρη διαθήκη, και το νυστέρι με το οποίο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

πηγή