Βρήκαν σπίτι 6 σκύλοι και 3 γάτες στη «Γιορτή Υιοθεσίας» (pics)


Και η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία από το σύλλογο «Φίλοι Ζώων Παπάγου-Χολαργού» συνεχίζεται.

Αναλυτικά:

ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ

Η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι το απόλυτο ζητούμενο και το επίκεντρο κάθε προσπάθειας που γίνεται από όλους τους φίλους των ζώων. Κορυφαία ημέρα για την προώθηση των υιοθεσιών είναι η οργάνωση της Γιορτής Υιοθεσίας. Το σπουδαίο αυτό γεγονός έχει διάρκεια, η οποία έχει το πριν, το ανήμερα και υπάρχει και το μετά, της Γιορτής!… Πριν την γιορτή, με τις συνεχείς ενημερώσεις από τις 03-09-2020 και τις δεκάδες αναδημοσιεύσεις από φίλους της σελίδας, υιοθετήθηκαν τρία σκυλάκια, ο ΜΑΡΛΕΥ, ο ΚΛΑΙΝ, και η ΠΑΡΙΝΑ.

Την ημέρα της Γιορτής, η προσέλευση φίλων συνδημοτών ήταν συγκινητική και επιβεβαίωσε ότι στον Δήμο μας, υπάρχει μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα φίλων των ζώων, ευαισθητοποιημένη, με έμπρακτο ενδιαφέρον και τους ευχαριστούμε. Ανταποκρίθηκαν λοιπόν στο κάλεσμά μας οι φίλοι και έγιναν έξι υιοθεσίες σκύλων, ΙΒΑΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΖΕΝ, ΚΟΝΟΡ, ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΑ, ΡΙΝΟ και τρεις υιοθεσίες γατιών!

Σήμερα, δηλαδή το μετά την Γιορτή, συνεχίζουμε στον απόηχο της Κυριακής με δύο επικείμενες υιοθεσίες σκύλων, ΜΕΛΥ και ΣΙΑ.

Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές που φιλοξένησαν επί τριήμερο και συνόδευσαν όλα αυτά τα σκυλάκια και γατάκια, (μέχρι και το beaute τους επιμελήθηκαν)!

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, κ.Αποστολόπουλο, την Αντιδήμαρχο κα. Δημητριάδου, την Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού, κα. Χαμηλοθώρη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Χολαργού κα. Γκούμα, καθώς επίσης και την αρμόδια υπάλληλο του τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, κα. Καλπάκη.

Ραντεβού την Άνοιξη ελέω Θεού και Covid-19.

Για τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο.