ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το email Αποστολόπουλου σε Οικονόμου


Το «Μένουμε Χολαργό» εξασφάλισε και δημοσιεύει το email με το οποίο ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, γνωστοποίησε το βράδυ της Κυριακής (4/10) στον Δημήτρη Οικονόμου την απομάκρυνσή του από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Δημήτρη,

Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου στον Δήμο μας και από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Παπάγου.

Στη μάχη της καθημερινότητας κατόρθωσες να ανταπεξέλθεις σε ικανοποιητικό βαθμό, όπως επίσης και στη δύσκολη για τον Δήμο μας και τους εργαζόμενους, συγκυρία της πανδημίας.

Γνωρίζω ότι επιθυμείς την παραμονή σου στη θέση ευθύνης που κατέχεις με νέους όρους και προϋποθέσεις, όπως άλλωστε και δημόσια δήλωσες, και σου έχω εκφράσει τις απόψεις μου, καθώς και τις διαφωνίες μου σε ορισμένα θέματα.

Σε αυτή τη φάση κρίνω σωστό να δοκιμαστούν και άλλοι συνάδελφοι, ώστε όλοι μαζί ως παράταξη να αξιοποιήσουμε το σύνολο των στελεχών μας, το σύνολο των δυνάμεών μας.

Πορευόμαστε μαζί από το 2014, και σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης σου ανατέθηκε τα τελευταία συναπτά έξι χρόνια, στάθηκες άξιος των περιστάσεων και της εμπιστοσύνης μου, παρά τις διαφωνίες μας σε επιμέρους θέματα, που είναι θεμιτό να υπάρχουν.

Είμαι σίγουρος ότι και στις νέες προκλήσεις που έρχονται, με την αναδιάρθρωση που θα επιφέρουν οι αλλαγές που προωθούνται στην αυτοδιοίκηση, θα σταθείς δίπλα μου σε νέο ρόλο και μαζί θα εργαστούμε για έναν δήμο πιο ισχυρό, πιο αποτελεσματικό και πιο παρεμβατικό στο επίπεδο της τοπικής ανάπτυξης.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.
Πρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης».