ΔΟΚΜΕΠΑ: «Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας»


Σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης από τον ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού και τη ΧΕΝ Παπάγου-Χολαργού, με στόχο την αποκωδικοποίηση και την κατανόηση της συμπεριφοράς και των αναγκών των παιδιών σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους.

Με έρεισμα τον πολυδιάστατο γονεϊκό ρόλο για την απρόσκοπτη στήριξη των παιδιών, ο σεμιναριακός αυτός κύκλος έχει στόχο την αποκωδικοποίηση και την κατανόηση της συμπεριφοράς και των αναγκών των παιδιών σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους.

Θα γίνει αναφορά σε πρακτικές δεξιότητες οι οποίες μπορούν να συνδράμουν στη βελτίωση της σχέσης γονέων-παιδιών, αλλά και σε τρόπους με τους οποίους δύνανται να επιλυθούν κάποια προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένεια.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα σταλούν πρακτικές σημειώσεις.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η κυρία Λένα Πεπονή (Ψυχοθεραπεύτρια – Παιγνιοθεραπεύτρια – Σύμβουλος Γονέων) και θα ολοκληρωθεί με 10 διαδικτυακές συναντήσεις, κάθε Πέμπτη και ώρα 17:30 – 18:30.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται από τον ΔΟΚΜΕΠΑ όπως συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλάβουν από τις προϊστάμενες των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Οργανισμού.

Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί στην προϊσταμένη του κάθε τμήματος το αργότερο έως την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.