Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2021

89118152

Με 15 ψήφους υπέρ και 7 κατά εγκρίθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, ο προϋπολογισμός αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο διοίκησης για τη λειτουργία ενός Δήμου και είναι απαραίτητος για την πραγματοποίηση των αναπτυξιακών του στόχων.

Σύμφωνα με την Περικλέους, για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού κατάφερε να έχει έγκαιρα τη θετική εισήγηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, όπου μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο δημοτικός προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος και ότι έχουν τηρηθεί όλες οι οδηγίες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Όπως τονίζεται από το περιβάλλον Αποστολόπουλου, ο προϋπολογισμός του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια είναι από τους πρώτους που κατατίθεται σε Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς καμία παρατήρηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά στην υλοποίηση των έργων και δράσεων, που στόχο έχουν την ανάπτυξη, τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Υπέρ του προϋπολογισμού για το νέος έτος τάχθηκαν οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης (Αθανασάκου, Παρίση, Υφαντής, Βεντουζά, Αυγουρόπουλος, Κούτρας, Χατζής, Τράκας, Σιαμάνης, Πετράκης, Νικάκη, Δημητριάδου, Τσικρικώνη, Ρουφογάλη, Στάικος) και κατά οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (Ανυφαντής, Αυγερινός, Σιώτου, Χαμηλοθώρη, Ρίζος, Ρεκλείτης, Ρεμούνδος).