ΣΚΑ Χ-Π: Το μήνυμα του Προέδρου για τη νέα χρονιά


Στην οικογένεια του ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου που μεγαλώνει καθημερινά, φτάνοντας πλέον να αριθμεί περισσότερους από 400 αθλητές, καθώς και στην πλήρη και έγκαιρη συμμόρφωση του συλλόγου με τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (2020-2021) ο Πρόεδρος του ΔΣ, Μενέλαος Κόκκινος.

Αναλυτικά:

«Ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου πρωτοπορεί και επενδύει στην Ασφάλεια Αθλητών και Προπονητών.

Στον ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου διανύουμε τον τρίτο χρόνο λειτουργίας μας και παρά τις παγκοσμίως πρωτόγνωρες συνθήκες, η οικογένειά μας μεγαλώνει καθημερινά.

Βασιζόμενοι στην εξαιρετική δουλειά και την ποιότητα των προπονητών μας και με οδηγό την αγάπη που μας έδειξε ο κόσμος από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, φτάσαμε σήμερα να αριθμούμε περισσότερους από 400 εγγεγραμμένους αθλητές.

Η επιτυχία φέρνει μεγαλύτερες ευθύνες και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην Ασφάλεια των Αθλητών και των προπονητών μας. Από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν λειτουργούμε σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την πρόνοια της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19:

  • Διενεργήσαμε τεστ COVID-19 σε όλους τους προπονητές.
  • Αυξήσαμε την προπονητική μας ομάδα με σκοπό να δημιουργήσουμε ολιγάριθμα τμήματα.
  • Διενεργούμε καθημερινά θερμομέτρηση των αθλητών και κρατάμε παρουσιολόγιο για την ιχνηλάτηση.
  • Γίναμε το πρώτο Αθλητικό Σωματείο στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield από την TÜV AUSTRIA Hellas.
  • Δημιουργήσαμε και ακολουθούμε πιστά τον Κανονισμό για την Είσοδο και την Έξοδο των Αθλητών από τις εγκαταστάσεις με σκοπό να εξασφαλίσουμε την αποφυγή του συνωστισμού.

Με την ευχή η κατάσταση να βελτιωθεί και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις νομοθετικές εξελίξεις και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (Αθλητές – Προπονητές – Γονείς – Δημόσιες Αρχές).

Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται καθημερινά στο Χολαργό (Νταμάρι) και στου Παπάγου (Αθλητικό Κέντρο) και οι εγγραφές μας συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω του site του Συλλόγου https://ska-hp.gr.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά.

Πρώτοι στους Αγωνιστικούς χώρους, Πρώτοι στην Ασφάλεια.

Ο Πρόεδρος,
Μενέλαος Κόκκινος».