Την Κυριακή (11/10) ο αγιασμός στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού

Έναρξη και επίσημα της νέας προσκοπικής χρονιάς στην πόλη με την τέλεση του αγιασμού σε στενό κύκλο λόγω πανδημίας | Θα ακολουθήσει συνάντηση γνωριμίας με παιδιά κάθε ηλικίας που επιθυμούν να εγγραφούν στην εστία της οδού Β. Μελά

Το σχετικό κάλεσμα των Προσκόπων αναφέρει:

«Αγιασμός 1ου Σ.Π. Χολαργού με όλα τα μέτρα ασφαλείας!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η αρχή της προσκοπικής χρονιάς γίνεται με τον αγιασμό μας στις αρχές του Οκτώβρη. Πάντα είμαστε εκεί, μέλη του συστήματος και μη, για να καλωσορίσουμε τους νέους της παρέας, να αποχαιρετήσουμε κάποιους “παλιούς”, να “ανεβούμε” στο επόμενο τμήμα (μιας και δεν μπορούμε να αποφύγουμε το ότι μεγαλώνουμε!), πιθανόν να παραδώσουμε κάποια αρχηγία σε κάποιον νεότερο και ούτω καθεξής.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων αυτών συνθηκών, με τα μέτρα που ισχύουν, αποφασίσαμε για την ασφάλεια όλων να κάνουμε τον αγιασμό μας σε κλειστό κύκλο (έως 9 άτομα -μόνο ο παπάς, η αρχηγός συστήματος, οι αρχηγοί των τμημάτων, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και ένα παιδί από κάθε τμήμα).

Ο αγιασμός μας θα γίνει στις 11 Οκτώβρη 2020 και ώρα 11:00 π.μ. Θα μπορείτε να περάσετε από την εστία μας να μας δείτε αλλά όχι να συμμετέχετε στον αγιασμό, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν και οι αντίστοιχες αποστάσεις.

Μετά από τις 12:00, η εστία μας θα είναι ανοιχτή για οποιαδήποτε πληροφορία, για παιδιά κάθε ηλικίας! Ελάτε να σας γνωρίσουμε!».