«Έντυσε» τους εθελοντές του Υμηττού ο ΣΠΑΥ


Στην παράδοση στολών δασοπροστασίας-πυρόσβεσης προς την Εθελοντική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ) προχώρησε την Τετάρτη (18/11) ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΣΠΑΥ και Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε από το επιτελείο του ΣΠΑΥ στο πυροφυλάκιο του Δήμου στο Χολαργό, παρουσία του επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, Στέλιου Φούρναρη, καθώς και αρκετών ακόμη εθελοντών που εκτελούσαν τη βάρδιά τους.

Στο μήνυμα του φορέα σημειώνεται:

«Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, έχοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση του εθελοντισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το πολύτιμο έργο της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και των Εθελοντικών Ομάδων γύρω από τον Υμηττό.

Ειδικά αυτή την περίοδο που απαιτείται αυξημένη ετοιμότητα για την ασφάλεια όλων μας.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΣΠΑΥ και Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, ξεκινάει κύκλος παραδόσεων μέσων ατομικής προστασίας προς τους εθελοντές.

Η αρχή έγινε με την παράδοση των πρώτων στολών δασοπροστασίας-πυρόσβεσης προς την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ) για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της.

Όλοι μαζί, μία γροθιά για τον Υμηττό μας!».