Συνεχίζονται οι εργασίες στους Παιδικούς Σταθμούς του ΔΟΚΜΕΠΑ


Στο πλαίσιο των προδιαγραφών του Νέου Θεσμικού Πλαισίου Αδειοδότησης.

Συνεχίζονται οι εργασίες προσαρμογής στον 1ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό 17ης Νοεμβρίου 121, στο πλαίσιο των προδιαγραφών του Νέου Θεσμικού Πλαισίου Αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017, οι οποίες αφορούν θέματα πυρασφάλειας στον 1ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό 17ης Νοέμβρη 121.

Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 36.124,06 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στον 2ο και τον 3ο Βρεφονηπιακό & Παιδικό Σταθμό Χολαργού στην οδό Φανερωμένης 29, στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου στην οδό Βερσή & Αλευρά, στον 2ο Παιδικό Σταθμό Παπάγου στην οδό Αναστάσεως 76.

Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 104.841,78 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους που εξασφάλισε ο ΔΟΚΜΕΠΑ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού συνεχίζει να φροντίζει και για τις υποδομές, ώστε τα παιδιά μας να φιλοξενούνται σε ασφαλές, υγιές και ευχάριστο περιβάλλον.