Παραμονή Πρωτοχρονιάς με «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη» (vid)


Με έναν διαφορετικό τρόπο θα γιορτάσει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού τη φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς, αποκαλύπτοντας σε μικρούς και μεγάλους… «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη»!

Οι ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση του Covid19 απαιτούν την εύρεση νέων τρόπων εορτασμού. Για το λόγο αυτό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 9.00 το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στην ιστοσελίδα του Δήμου αλλά και στη σελίδα του Δήμου στο Facebook θα προβάλλεται η μικρού μήκους ταινία: «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη».

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας προκειμένου να μας κρατήσει συντροφιά ολόκληρη την τελευταία ημέρα του 2020. Η Στεφανία, ο Χρήστος, η νευρική θεία Θέκλα και ο Άγιος Βασίλης θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια ατμοσφαιρική ταινία με βασικούς πρωταγωνιστές τις μαριονέτες, οι οποίες βρίσκουν φωνή μέσα από τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σοφία Καψαμπέλη, Φρύνη Αρβανίτη και Αλέξη Σταυράκη.

Δείτε το τρέιλερ: