ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ: «Χριστούγεννα, απαρχή μιας νέας προσπάθειας»


Τις δικές του ευχές με την ευκαιρία του εορτασμού των Χριστουγέννων σε μια χρονιά που «αφήνει πίσω της πόνο, φόβο και ερωτήματα» δίνει στους συμπολίτες του μέσω του «Μένουμε Χολαργό» ο Δημήτρης Τούτουζας, με το Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να τονίζει πως «ο συνολικός απολογισμός του 2020 γίνεται πολύτιμος οδηγός για το χρόνο που έρχεται, μέσα από επιμονή, υπομονή και πίστη».

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές του Δημήτρη Τούτουζα για τους δημότες Παπάγου-Χολαργού

«Με την ευκαιρία του εορτασμού των Χριστουγέννων εύχομαι η ελπίδα να φωλιάσει και πάλι στις καρδιές και στα βήματα όλων μας.

Τα φετινά, δύσκολα για όλους μας, Χριστούγεννα ας είναι η απαρχή μιας νέας προσπάθειας να λύσουμε προβλήματα και να ανασυγκροτήσουμε την κοινωνία μας.

Το 2020 μας αφήνει με σκέψεις και διδάγματα από εμπειρίες πρωτόγνωρες. Μια χρονιά που αφήνει πίσω της πόνο, φόβο και ερωτήματα. Ο συνολικός απολογισμός γίνεται πολύτιμος οδηγός για το χρόνο που έρχεται.

Είμαστε ακόμα σε ένα μακρύ δύσκολο δρόμο. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και πίστη. Οι πρώτες επιτυχίες, όποτε και αν έρθουν, θα χάσουν το νόημά τους αν δεν έχουν συνέχεια και διάρκεια. Και η κανονικότητα εύκολα γίνεται ραθυμία αν δεν την χαρακτηρίζουν η ταχύτητα και ο δυναμισμός.

Συμπολίτες μου,

Χρόνια πολλά, με αγάπη, συνεννόηση και αλληλεγγύη για την κοινωνία και την πατρίδα μας.

Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δυνατοί».

Δημήτρης Τούτουζας
Επικεφαλής ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ

Γραφείο Τύπου ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ
15.12.2020