Άδειασε την Τεχνική Υπηρεσία η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής


Αλλαγή της τελευταίας στιγμής από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, η οποία αποφάσισε ομόφωνα την απαγόρευση της αριστερής στάθμευσης μόνο στη διασταύρωση της οδού Κοκκόλα με την οδό Υμηττού και όχι σε όλο το -αριστερό- μήκος της πρώτης όπως είχε αρχικά εισηγηθεί η -αρμόδια- Τεχνική Υπηρεσία.

Για τις προθέσεις και τις κινήσεις του Δήμου αναφορικά με το τμήμα της οδού Κοκκόλα, μεταξύ Σαρανταπόρου και Υμηττού, το «Μένουμε Χολαργό» σας είχε ενημερώσει εκτενώς από την Πέμπτη (21/1).

Κι αν η εισήγηση της αρμόδιας κατά τ’ άλλα Τεχνικής Υπηρεσίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κοινοτικό Συμβούλιο του Χολαργού, σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ήρθε εντελώς αναπάντεχα την Παρασκευή (22/1) η -μερική- ανατροπή των δεδομένων.

Παραγκωνίζοντας λοιπόν Τεχνική Υπηρεσία και Κοινοτικό Συμβούλιο Χολαργού, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που ως επί το πλείστον απαρτίζεται επίσης από μέλη της παράταξης Αποστολόπουλου, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πάρει πίσω την απαγόρευση της αριστερής στάθμευσης σε όλο το μήκος της οδού Κοκκόλα, μεταξύ Σαρανταπόρου και Υμηττού, περιορίζοντας τη σχετική απαγόρευση μονάχα για μία θέση στην αριστερή πλευρά της Κοκκόλα, στη διασταύρωσή της με την Υμηττού.

Έτσι, η «απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων που διέρχονται το εν λόγω τμήμα της Κοκκόλα αλλά και η διευκόλυνση της εισόδου και εξόδου των οχημάτων από τους απέναντι χώρους στάθμευσης», που ήταν και το βασικό αίτημα των περίοικων, πήγε ξαφνικά… περίπατο, αν και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει το Δημοτικό Συμβούλιο (12ο θέμα) την ερχόμενη Τετάρτη (27/1).

Ωστόσο, το ότι προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, αλλά και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι το ίδιο πρόσωπο (Τράκας), με την Τεχνική Υπηρεσία να εισηγείται «χ» και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να ψηφίζει ομόφωνα «ψ», η αλήθεια είναι ότι όσο μπερδεύει εσάς άλλο τόσο μπερδεύει και εμάς, στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού του Ηλία Αποστολόπουλου όμως προφανώς ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα!