«Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού», η νέα ιστοσελίδα και παράταξη (;) του Δημήτρη Οικονόμου (vid)


Με ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 12 δευτερολέπτων, που ανέβασε στο YouTube το πρωί της Κυριακής (10/1), ο τέως Αντιδήμαρχος, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρης Οικονόμου, προέβη σε ανακοινώσεις που θα συζητηθούν.

Θυμίζουμε πως ο κ. Οικονόμου είναι εδώ και χρόνια επικεφαλής του ομίλου «Παπάγου Πολιτεία», ο οποίος μεταξύ άλλων εκδίδει την ομώνυμη τοπική εφημερίδα μαζί με την ιστοσελίδα της (papagou-politeia.gr).

Με τον γνωστό Παπαγιώτη οδοντίατρο να τα έχει… σπάσει τους τελευταίους μήνες με το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, ύστερα από την αποπομπή του πρώτου από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παπάγου, ήταν κοινό μυστικό πως το επόμενο και πιθανότερο βήμα θα ήταν η δημιουργία μιας νέας κίνησης, προερχόμενης μεν από του Παπάγου, με βάση ωστόσο αναγκαστικά τον μεγαλύτερο Χολαργό.

Κάπως έτσι ερμηνεύεται και η επιλογή του σημείου (Ηρώο Χολαργού) από το οποίο ο Δημήτρης Οικονόμου ανακοίνωσε το πρωί της δεύτερης Κυριακής (10/1) του νέου έτους τη δημιουργία της «Πολιτείας Παπάγου-Χολαργού», η οποία ουσιαστικά θα αποτελεί τη φυσική συνέχεια της «Παπάγου Πολιτείας», τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης, όσο και στο πεδίο των πολιτικών εξελίξεων στην περιοχή.

Με την παράταξη του Δημάρχου Αποστολόπουλου να περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της όλης διαδρομής της, με τις αποχωρήσεις, τις γκρίνιες και τα παράπονα, κυρίως από πλευράς δημοτών, να χτυπούν σχεδόν… κόκκινο, η -για τους περισσότερους αναμενόμενη- κίνηση του Δημήτρη Οικονόμου έρχεται να βάλει… φωτιά στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, με το «καλημέρα» στο 2021.