ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: «Φταίνε τα παιδιά που κάνουν σκέιτ πάνω στην πλατεία»


Στην πιτσιρικαρία του Χολαργού ρίχνει το μεγαλύτερο φταίξιμο ο Ηλίας Αποστολόπουλος σχετικά με τις κακοτεχνίες που καταγγέλλονται από τους πολίτες στην ολοκαίνουργια πλατεία Εθνικής Αντίστασης και για τις οποίες υπεύθυνα σύμφωνα με το Δήμαρχο είναι τα παιδιά που «κάνουν σκέιτ επάνω σε αυτή».

Να σημειωθεί πως ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ορθά, ύστερα από σχετική ερώτηση, πως υπάρχει 15μηνη εγγύηση από τον εργολάβο της πλατείας, ωστόσο ταυτόχρονα εξήγησε πως το έργο έχει παραληφθεί επίσημα από το Δήμο, παραδεχόμενος εμμέσως ότι και η ίδια η Τεχνική Υπηρεσία Παπάγου-Χολαργού δεν είχε εντοπίσει κάποια κακοτεχνία μέχρι την ώρα της παράδοσης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ηλίας Αποστολόπουλος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής (19/2):

«Για την πλατεία Εθνικής Αντίστασης φυσικά και έχει γίνει παραλαβή του έργου (σ.σ. από το Δήμο) αλλά πρέπει να ξέρετε ότι όλα τα έργα όταν παραλαμβάνονται έχουνε τουλάχιστον 15 μήνες εγγύηση. Τώρα, για τα ξύλα που λέτε ότι δεν ήταν καλά, εγώ θα σας πω ότι στα ξύλα αυτά πάνω πάνε και κάνουν σκέιτ τα παιδιά. Όταν κάθε μέρα δεκάδες παιδιά κάνουν σκέιτμπορντ πάνω στο παρκέ που έχουμε βάλει, εντάξει, δεν ξέρω αν φταίει ο εργολάβος ή αν φταίει η ποιότητα του ξύλου ή αν φταίνε τα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν ότι όταν κάνεις σκέιτ πάνω σε ξύλο, δεν πρέπει. Όπως και να ‘χει εμείς θα κάνουμε την παρατήρηση και ό,τι άλλες κακοτεχνίες φυσικά μπορεί να υπάρχουνε ή ό,τι άλλα προβλήματα μπορεί να έχουν βγει στην πλατεία. Να ξέρετε, πάντως, το λέω σε όλους, ότι κάθε έργο, από την ημέρα που γίνεται η παραλαβή του, έχουμε τουλάχιστον 15 μήνες εγγύηση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1:11:47: