ΚΙ ΟΜΩΣ: Γιορτάζει τον… άγιο Βαλεντίνο ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού!


Διαδικτυακή συναυλία με… ερωτική διάθεση από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, «εκεί όπου το κλασικό συναντάει το μοντέρνο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η σχετική αφίσα της εκδήλωσης.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου:

2 καλλιτέχνες, ένα πιάνο, μια φωνή.
Διαδικτυακή συναυλία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δύο καταξιωμένες μουσικοί, η καθεμιά στο είδος της, συμπράττουν σε μια διαφορετική διαδικτυακή συναυλία στις 14 Φεβρουάριου 2021, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 19.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Η διακεκριμένη Σολίστ πιάνου Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διεθνών Σχέσεων και Εθιμοτυπίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, μαζί με την Ντέπη Σακελλαρίου perfomer της jazz μουσικής σκηνής, Καλλιτεχνική διευθύντρια της UNESCO Βορείων Προαστείων (σολίστ πιάνου, διδασκαλία και διεύθυνση χορωδιών) και επίσημη εκπρόσωπο του SDG17Greece, θα μας χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι από το κλασσικό στο μοντέρνο.

Από το Libertango την Ella Fitzerald, Nina Simone, Sinatra, τραγούδια αγαπημένα Memories, I’m a woman in love έως το σήμερα, ερμηνεύοντας Χατζιδάκι.

Ας τις απολαύσουμε σε αυτή την διαδικτυακή παράσταση και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με πρωταγωνιστή τη μουσική, γιατί ο πολιτισμός είναι σύμμαχος στις συνθήκες που ζούμε.

Η συναυλία θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τη σελίδα Facebook και το κανάλι Youtube του Δήμου.