«Έφυγε» ο Χρήστος Γκάργκας


Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού για το θάνατο του διατελέσαντος Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου του ανώτατου δημοτικού οργάνου του πρώην Δήμου Χολαργού.

Κατά την 5η -τακτική- και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, στις 9 Απριλίου 2021, κατόπιν εισήγησης του Προέδρου, Νίκου Κουκή, αποφασίστηκε ομόφωνα (αρ. απόφασης 37/2021) η έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Χρήστου Γκάργκα, ο οποίος διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Χολαργού.

Η εισήγηση του Προέδρου:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του αείμνηστου Χρήστου Γκάργκα, ο οποίος υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Χολαργού, διατελώντας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεχωρίζοντας για τη δυναμική του προσωπικότητα και την προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών του, υπηρετώντας παράλληλα σε όλη του την πορεία την πόλη μας με εργατικότητα και συνέπεια. Εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατό του, σας καλώ να εκδώσουμε ψήφισμα, προς ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για το θάνατό του».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να επικοινωνήσει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με την οικογένεια του εκλιπόντα, προκειμένου να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντα.

3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.