Ένας νέος μίνι εκσκαφέας στο στόλο των δημοτικών οχημάτων


Ο μίνι εκσκαφέας Bobcat E26, ο οποίος διαθέτει «μηδενική» περιστροφή προκειμένου να αποτρέπεται ο κίνδυνος ζημιάς στα περιβάλλοντα αντικείμενα όταν αυτός περιστρέφεται, θα χρησιμοποιηθεί στα Κοιμητήρια Χολαργού και Παπάγου, ενισχύοντας σημαντικά τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Στον εκσυγχρονισμό του στόλου του προχωρά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, παραλαμβάνοντας μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» ακόμη ένα νέο μηχάνημα έργου, που θα ενισχύσει σημαντικά τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Πρόκειται για έναν καινούργιο μίνι εκσκαφέα Bobcat E26, ο οποίος διαθέτει «μηδενική» περιστροφή προκειμένου να εξαλείψει τον κίνδυνο ζημιάς στα περιβάλλοντα αντικείμενα όταν περιστρέφεται και είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το νέο όχημα θα ενταχθεί στον υφιστάμενο στόλο οχημάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Πρασίνου και θα χρησιμοποιηθεί στα Κοιμητήρια του Δήμου.