Για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου στο Χολαργό είχε κατηγορηθεί το ’19 ο 60χρονος δολοφόνος του Ερυθρού Σταυρού


Γνωστός στις αρχές είναι ο 60χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 76χρονου διασωληνωμένου ασθενή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» την Τετάρτη (7/4) | Σε περιστατικό συμπλοκής και επεισοδίου με άλλα άτομα είχε εμπλακεί το 2016, ενώ τρία χρόνια μετά σχηματίστηκε εις βάρος του και δεύτερη δικογραφία με την κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκου στο Χολαργό

Γνωστός στις αρχές είναι ο 60χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 76χρονου διασωληνωμένου ασθενή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2016 είχε εμπλακεί σε περιστατικό συμπλοκής και επεισοδίου με άλλα άτομα και είχε σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης.

Τρία χρόνια μετά, το 2019, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου στην περιοχή του Χολαργού.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τετάρτης (7/4) ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής.

Οι γιατροί έπεσαν πάνω του να του σώσουν τη ζωή, όμως ο άνδρας εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Ο 76χρονος ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί κατά πληροφορίες διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Ο ξαφνικός του θάνατος ανησύχησε τους γιατρούς, οι οποίοι έψαξαν λίγο περισσότερο την υπόθεση. Διαπίστωσαν, λένε οι πληροφορίες, ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας κατέληξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια: ο ασθενής στο διπλανό κρεβάτι, ένας 60χρονος αλλοδαπός, φαίνεται να έβγαλε από την πρίζα τον αναπνευστήρα γιατί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον ενοχλούσε ο θόρυβος!

Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Το αποτύπωμα που άφησε ο φερόμενος ως δολοφόνος στον αναπνευστήρα ήταν αυτό που τον πρόδωσε.